Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
batıl inançlar konusuna varsa batıl inançlarınız ekleyin yav çok ilginç şeyler duyuyorum :D
ulan kendım bır sıte ye sahıp olsaydım su cocugu alırdım. kendı yerı gıbı sahıplenıp alevlendırmeye calısıyor forumu dalga gecmıyorum hafıf ıcım garıp oldu adam sahıplenıp whatsapp grubunu buraya getırdı tekrardan vallahı helal olsun

Yok lan niye kızayım lafım size degil
tadında bırakmak lazım bazı şeyleri :)

heh bunda hemfikiriz işte, berkincim şu arkadaşın rütbeyi çapkınorhan yapalım lütfen tadı orda kalsın :D :D

ulan kendım bır sıte ye sahıp olsaydım su cocugu alırdım. kendı yerı gıbı sahıplenıp alevlendırmeye calısıyor forumu dalga gecmıyorum hafıf ıcım garıp oldu adam sahıplenıp whatsapp grubunu buraya getırdı tekrardan vallahı helal olsun

la sanırsın 10bin dolar sponsorlukta bulundum hadi gidelim dedim geldik bu kadar :D

soyle bakalım orhan ido vapurları neden batmaz

Kaldırma kuvvetini mi anlatalım illaaa :p

Ulan be tatilim falan yok sürekli dersane sürekli bir pktan koşuşturma. Arkadaşlarım tatilin ırzına geçiyor biz hala...
Ben böyle hayatın ta parasına koyayım...
Otopark olmasa telefon kullanmam yemin ediyorum o kadar vahim haldeyim.
Neyse ben gidiyorum hepinize iyi geceler.

@alfhonso kaldırmadan degıl oyle olsa gemıler patır patır batmazdı. gemıler buyuk oranda bır kazada su almaya baslamasından batar. ıdo tam tersıne altı bos olmasından katamaran gıbı hıcbır zaman ters yuz olamaz manda batmaz kısaca. @maximaorhan

Ulan be tatilim falan yok sürekli dersane sürekli bir pktan koşuşturma. Arkadaşlarım tatilin ırzına geçiyor biz hala...
hayırlı geceler
bir ufak açalım mı sana

iyi geceler hacım dikkat et kendine :)))

hacım kaldırma kuvvetının batmamaya gram etkısı yok. o kadar farklı tıpte gemıler varkı bu konuda en guvenlısı ıdo tıpı. ama oda yakıttan yakın yol calısmak zorunda
yani diyorsunki deposu küçük, yakıt bölümünün bulunduğu alt kısım boş olduğundan fazla yakıt alamıyor, alamayınca da uzun menzil yapamıyor.

@maximaorhan dispaçır öğren bunları öğrennnnn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...