@Berkinka gözünün yağını yiyim şu süre olayını kısalt, kaldır veya bana özel kaldır bişiler yap valla laptopa kafa atasım geliyor
Yok lan niye kızayım lafım size degilbanadamı kızdın sen![]()
tadında bırakmak lazım bazı şeyleri

@Berkinka gözünün yağını yiyim şu süre olayını kısalt, kaldır veya bana özel kaldır bişiler yap valla laptopa kafa atasım geliyor
Yok lan niye kızayım lafım size degilbanadamı kızdın sen![]()
ulan kendım bır sıte ye sahıp olsaydım su cocugu alırdım. kendı yerı gıbı sahıplenıp alevlendırmeye calısıyor forumu dalga gecmıyorum hafıf ıcım garıp oldu adam sahıplenıp whatsapp grubunu buraya getırdı tekrardan vallahı helal olsunbatıl inançlar konusuna varsa batıl inançlarınız ekleyin yav çok ilginç şeyler duyuyorum![]()
soyle bakalım orhan ido vapurları neden batmazYok lan niye kızayım lafım size degil
tadında bırakmak lazım bazı şeyleri![]()
Yok lan niye kızayım lafım size degil
tadında bırakmak lazım bazı şeyleri![]()
ulan kendım bır sıte ye sahıp olsaydım su cocugu alırdım. kendı yerı gıbı sahıplenıp alevlendırmeye calısıyor forumu dalga gecmıyorum hafıf ıcım garıp oldu adam sahıplenıp whatsapp grubunu buraya getırdı tekrardan vallahı helal olsun
soyle bakalım orhan ido vapurları neden batmaz
Neden batmaz kaptan anlat dinleyelim bilgi paylaştıkça güzelsoyle bakalım orhan ido vapurları neden batmaz
Hayırrrrrheh bunda hemfikiriz işte, berkincim şu arkadaşın rütbeyi çapkınorhan yapalım lütfen tadı orda kalsın![]()
![]()
Adam maket yaparken kesmiş ya sen sjdjdjsksk???Başka bi şeydendir de neyse ajskskdkdks
Geçmiş olsun
@MertEren panpa 3 dikişime laf atıyodunuz sana yeni malzeme ajaksmsmsm
hayırlı gecelerUlan be tatilim falan yok sürekli dersane sürekli bir pktan koşuşturma. Arkadaşlarım tatilin ırzına geçiyor biz hala...
Ben böyle hayatın ta parasına koyayım...
Otopark olmasa telefon kullanmam yemin ediyorum o kadar vahim haldeyim.
Neyse ben gidiyorum hepinize iyi geceler.
Grup konuşmuyo zaten artık alayım mı geri durun bari oraya yazmasak da?la sanırsın 10bin dolar sponsorlukta bulundum hadi gidelim dedim geldik bu kadar![]()
Ulan be tatilim falan yok sürekli dersane sürekli bir pktan koşuşturma. Arkadaşlarım tatilin ırzına geçiyor biz hala...
Ben böyle hayatın ta parasına koyayım...
Otopark olmasa telefon kullanmam yemin ediyorum o kadar vahim haldeyim.
Neyse ben gidiyorum hepinize iyi geceler.
Bardak elimde patladı awkAdam maket yaparken kesmiş ya sen sjdjdjsksk???
@alfhonso kaldırmadan degıl oyle olsa gemıler patır patır batmazdı. gemıler buyuk oranda bır kazada su almaya baslamasından batar. ıdo tam tersıne altı bos olmasından katamaran gıbı hıcbır zaman ters yuz olamaz manda batmaz kısaca. @maximaorhan
İlla kaldırma olayını sokacaksın araya yasonuçta kaldırma kuvvetinin etkisi yok mu![]()
hacım kaldırma kuvvetının batmamaya gram etkısı yok. o kadar farklı tıpte gemıler varkı bu konuda en guvenlısı ıdo tıpı. ama oda yakıttan yakın yol calısmak zorundasonuçta kaldırma kuvvetinin etkisi yok mu![]()
En iyisi gemi kullanmayalımhacım kaldırma kuvvetının batmamaya gram etkısı yok. o kadar farklı tıpte gemıler varkı bu konuda en guvenlısı ıdo tıpı. ama oda yakıttan yakın yol calısmak zorunda
yani diyorsunki deposu küçük, yakıt bölümünün bulunduğu alt kısım boş olduğundan fazla yakıt alamıyor, alamayınca da uzun menzil yapamıyor.hacım kaldırma kuvvetının batmamaya gram etkısı yok. o kadar farklı tıpte gemıler varkı bu konuda en guvenlısı ıdo tıpı. ama oda yakıttan yakın yol calısmak zorunda
cogu ınsan hayatında 2 tıp gemıye bıner zaten cok takma bırsey olmazEn iyisi gemi kullanmayalım
hiç ya. abi bize anlatsana koca koca metal yığınları nasıl uçyor yavUçak varken gemi ne ya![]()