alacağına mahsuben almış arabayı. Lastiğin yanağı soyulmuş, döner yaprağı gibi bir parça sarkıyordu yanağından, böyle eli sürttükçe kum gibi dökülüyordu. Bak bu sadece lastikler![]()
Ouuu abi sen o arabayı o halde görüp adama saldırmamışsın iyi

alacağına mahsuben almış arabayı. Lastiğin yanağı soyulmuş, döner yaprağı gibi bir parça sarkıyordu yanağından, böyle eli sürttükçe kum gibi dökülüyordu. Bak bu sadece lastikler![]()
asıl önceki sahibini bulmak lazımdı da ulaşmak mümkün değil. bu adam satıp nakite çevirmek için almış, öyle arada kullanıyordu. 2sene sonra uğradım bile bi sefer, çayını içtim. 4-5 kez de dükkanının önünden geçip slm verdiğim oldu.Ouuu abi sen o arabayı o halde görüp adama saldırmamışsın iyi![]()
![]()
asıl önceki sahibini bulmak lazımdı da ulaşmak mümkün değil. bu adam satıp nakite çevirmek için almış, öyle arada kullanıyordu. 2sene sonra uğradım bile bi sefer, çayını içtim. 4-5 kez de dükkanının önünden geçip slm verdiğim oldu.![]()
Bende oyle ciktim ama trafikten 4 te gelebildim :/4te orda olurum diyip 15 dk önce orda olan adam gibi adam, aynı ben yavv. beklemekten bekletilmekten ve bekletmekten nefret ederim bende 4te buluşalım desem 10 dk önce orda olurdum.
Bende oyle ciktim ama trafikten 4 te gelebildim :/
Meraba gazi iyileştinmi?Son durum raporu verMrb kly gelsin![]()
Kemik kanseriMeraba gazi iyileştinmi?Son durum raporu ver![]()
Sıkıntı yok panpa iyileşeceksin tedavini olup hem ofiste çay ocağın seni bekliyorKemik kanserihaftaya ameliyat bekliyoruz ondan sonra ışın tedavisi
Ayıb ettin bundan sonra çaya karbonat atmayacam ama patronun çayı için yaptırımlarım geçerli tabi hala açık içmek istiyorsaSıkıntı yok panpa iyileşeceksin tedavini olup hem ofiste çay ocağın seni bekliyor![]()
haydaaa... geçmiş olsun kardeş. Kolay gelsin. Gelişmeleri takipte olacağız.Kemik kanserihaftaya ameliyat bekliyoruz ondan sonra ışın tedavisi
Çok geçmiş olsun ciğerim.En ufak bir ihtiyaç olursa haber et.Elimden ne gelirse yaparım.Kemik kanserihaftaya ameliyat bekliyoruz ondan sonra ışın tedavisi
Şu çaydanlığın içini temizle yav. Zaten çayı az az koyuyorsun. Kalanı atıp çantana eve götürüyorsun. Çay hem bayat hem demsiz acayip değişik bir halde. Dura dura içinde koyulaşıyor. Çaydanlığı temizlesen gerek kalmayacak çayı açman için ama uğraşmıyon ki yav.Ayıb ettin bundan sonra çaya karbonat atmayacam ama patronun çayı için yaptırımlarım geçerli tabi hala açık içmek istiyorsa![]()
Kemik kanserihaftaya ameliyat bekliyoruz ondan sonra ışın tedavisi