Sen hayırdır? Biyoloji dersinde konunun maksadını mı aştın?Saçma sapık konudan disipline gidiyoz yav.1 ila 5 gün arası aq saçmalığa gel.Eğitim sistemimizin içine edeyim.
Yok ya eski okulun wp grubunu kurdular muhabbet için Adnan hocamız var fizikçi lakabı sapık işte neyse onun fotosunu attık bi kaç arkadaş okuldaki biyolojicinin kızı da gruptaymış biyolojiciye okutmuş mesajları hocayı çekiştirmek ve fotoğraflarını sosyal medyada paylaşmak 1 ila 5 gün arası uzaklaştırmaymış.Girdik bi bok yoluna hadi hayırlısı.Sen hayırdır? Biyoloji dersinde konunun maksadını mı aştın?![]()
Küfür etti ban. Bi de burdan 5 gün ceza verin plz ahahahah geçmiş olsunSaçma sapık konudan disipline gidiyoz yav.1 ila 5 gün arası aq saçmalığa gel.Eğitim sistemimizin içine edeyim.
Karla mücadeleden bende zevk alıyorum
Karla mücadeleden bende zevk alıyorum
Bu arada Dilovası'na kar yağmaya başladı yaşasın![]()
Hobbaaa... Gece yarısına buradaKarla mücadeleden bende zevk alıyorum
Bu arada Dilovası'na kar yağmaya başladı yaşasın![]()
hocam yarın tuzladayım yapmayın etmeyın 4 mevsım var bende yolda kalcamHobbaaa... Gece yarısına burada. Şimdi sadece yağmur var. Yaşadık..
![]()
Yeter 4 mevsim yeter. Ben de bu hafta alabilirsem 4 mevsim alacağım. Kalmazsın yoldahocam yarın tuzladayım yapmayın etmeyın 4 mevsım var bende yolda kalcam![]()
ınsallah bende ılerde boyle derım tek hayalım bu su anBenim arabada kış lastiğini bırak 4 mevsim bile yok. O yüzden çektim evin önüne kayınpederin arabasını onunla dolanıyorum kayınpeder memlekette zaten şu an
Kayınpeder ♡ maximaorhan
Deposunu da dolu bırakmış tam cennetlik adam sizlere de nasip olur inşallahınsallah bende ılerde boyle derım tek hayalım bu su an![]()
amın amın ben acık konusayım 1 senedır full lemıyordum gecen gun 200 lıralık shell katkılı aldım 2 kurus farkı varmıs depo yuzde 90 doldu baska gune ınsallah .Deposunu da dolu bırakmış tam cennetlik adam sizlere de nasip olur inşallah![]()
Kayınpederin arabası ne abi ayıptır sormasıDeposunu da dolu bırakmış tam cennetlik adam sizlere de nasip olur inşallah![]()
DoblooooKayınpederin arabası ne abi ayıptır sorması