abııı cıddımısın delı guldum ya gece gece yahu ne degısık ınsanlarımız varYok abi vallaha var milletde birşey haıahajaıhsıahshahsEkli dosyayı görüntüle 3738

abııı cıddımısın delı guldum ya gece gece yahu ne degısık ınsanlarımız varYok abi vallaha var milletde birşey haıahajaıhsıahshahsEkli dosyayı görüntüle 3738
Azıcık begunumuz genclerıne ayak uydurma barı bosver sen
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAYok abi vallaha var milletde birşey haıahajaıhsıahshahsEkli dosyayı görüntüle 3738
uzduYav nereyeee iyi geceler diyip gidiyon gece 3 te online görüyom seni olmuyo reis
E yuhhh bu me lan hahdhadhahshhYok abi vallaha var milletde birşey haıahajaıhsıahshahsEkli dosyayı görüntüle 3738
Altımıza mı yapalım kardeş ?? zaten hala yatamadım..Yav nereyeee iyi geceler diyip gidiyon gece 3 te online görüyom seni olmuyo reis
Acı gerçek ama galiba bizi koparıyor
Yav nereyeee iyi geceler diyip gidiyon gece 3 te online görüyom seni olmuyo reis
Tamam abi niye sert yapıyosun ki bizi mi koparıyosunAltımıza mı yapalım kardeş ?? zaten hala yatamadım..
burdayım la niye kastırıyon cumaya var daha![]()
![]()
cevrımdısı takılma nasıl oluyorbak bak bak forumun çevrimdışı takılan yağız delikanlısı orhanbey nelere laf ediyor![]()
Acı gerçek ama galiba bizi koparıyor
abııı cıddımısın delı guldum ya gece gece yahu ne degısık ınsanlarımız var![]()
oha vurmuş lan sdasdfasghdfsghdfghadfhafYok abi vallaha var milletde birşey haıahajaıhsıahshahsEkli dosyayı görüntüle 3738
cevrımdısı takılma nasıl oluyor![]()