Aa yeni baslikmi gelmis yoksa ⊙_⊙Gençler sizde fark ettiniz mi forum anasayfasındaki yeni başlığı![]()
Aa yeni baslikmi gelmis yoksa ⊙_⊙Gençler sizde fark ettiniz mi forum anasayfasındaki yeni başlığı![]()
Benden önce fark etmişsin ama abi senAa yeni baslikmi gelmis yoksa ⊙_⊙
dur hele sen bı olacak herseyBenden önce fark etmişsin ama abi sen![]()
Duruyorum duruyorum ama merakta ediyorum nolucağınıdur hele sen bı olacak hersey![]()
Ulan ne mühendisler var beeeOlacak şundan İstanbul da karda geziceksin ne güzel olur ya
https://www.instagram.com/p/BPu0kHtDza0/
Çok yakar tüp takar öyle gezerizOlacak şundan İstanbul da karda geziceksin ne güzel olur ya
https://www.instagram.com/p/BPu0kHtDza0/
Sıkıntılı bir durum valla panpaPanpa locasına rütbesi panpa olanlar mı girebiliyor sadece?? Ben 4 yıllık takipçiyim ponponlu fotoğraf makinesiyle çekilen testlerle geldim buralara ben panpa değil miyim![]()
![]()
ben saksı değilim ben de panpayım
![]()
![]()
![]()
Neyse siz takılın benim sınavım var zaten bitene kadar panpa olurumSıkıntılı bir durum valla panpa
Bende puşi miydi neydi şu malum kumaşlarla çekilen videolarla geldimPanpa locasına rütbesi panpa olanlar mı girebiliyor sadece?? Ben 4 yıllık takipçiyim ponponlu fotoğraf makinesiyle çekilen testlerle geldim buralara ben panpa değil miyim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ben de 5 yıllık takipçiyim bi ara editörlük bile yaptım beni de almıyolarPanpa locasına rütbesi panpa olanlar mı girebiliyor sadece?? Ben 4 yıllık takipçiyim ponponlu fotoğraf makinesiyle çekilen testlerle geldim buralara ben panpa değil miyim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bır anda ınsan 10 yas buyuyemeyecegı gıbı bıraz sabır ve caba zamanla zaten sızde yuksele yuksele gelırsınızBende puşi miydi neydi şu malum kumaşlarla çekilen videolarla geldim
Evet Yönetimden yardım istiyoruz
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnsallah Kaptanimbır anda ınsan 10 yas buyuyemeyecegı gıbı bıraz sabır ve caba zamanla zaten sızde yuksele yuksele gelırsınız![]()
Yapmış olduk bir kere.Allahım abi yapma yaaa![]()