arkası güzelde önden biraz garip olmuş ağırlığı gitmişAblamız eski ve yeni CRV'yi karşılaştırmış. Yenisinde 1.5T motor ve CVT olacak. Büyük ihtimalle ülkemizede gelir. Yeni CRV önden bakıldıgında bana Ford Edge'i anımsattı. Valla yeni CRV arkası hariç fena durmuyor. Ülkemize gelince görecez artık neyin ne olduğunu CVT'nin kötü çalışıp çalışmadığını. Siz yeni CRV hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bilemiyorum tasarım kişiden kişiye değişir ama bence önü fena değil yine iş görürde arkasını ben pek beğenemdim keza bizim halk bu tarz radikal tasarımları zaten pek sevmiyor. Tasarım mevzusu inşallah satış adetlerine etkide bulunmaz.arkası güzelde önden biraz garip olmuş ağırlığı gitmiş
Şimdi yalan yok şehir içinde kabul edilebilir bir şanzıman ama performanslı kullanımda adamı deli ediyor ya. Eğer direksiyon arkasında kulakçık falan yoksa ve kulakçık olsada iyi itaat etmiyorsa emirlere o an o arabayı yakası geliyor insanın. Yav düş diyorsun düşmüyor arttır diyorsun yine yok. Valla garip ya.Bu cvt şanzımana çok gıcık oluyorum ama bi yandan da çok mantıklı namussuz![]()
Arkası çirkindi güzel olmuş bence param olsa 160hp dizek 4*4 alırımBilemiyorum tasarım kişiden kişiye değişir ama bence önü fena değil yine iş görürde arkasını ben pek beğenemdim keza bizim halk bu tarz radikal tasarımları zaten pek sevmiyor. Tasarım mevzusu inşallah satış adetlerine etkide bulunmaz.
Gaza sonuna kadar basıp arabanın "HAAAAĞĞĞ" diye bağırıp kalması çok sinir bozucu yaŞimdi yalan yok şehir içinde kabul edilebilir bir şanzıman ama performanslı kullanımda adamı deli ediyor ya. Eğer direksiyon arkasında kulakçık falan yoksa ve kulakçık olsada iyi itaat etmiyorsa emirlere o an o arabayı yakası geliyor insanın. Yav düş diyorsun düşmüyor arttır diyorsun yine yok. Valla garip ya.
Gaza sonuna kadar basıp arabanın "HAAAAĞĞĞ" diye bağırıp kalması çok sinir bozucu yahızlanıyorsun ama hızlanmıyorsun gibi çok saçma
ben cvt'yi 2006 hr-v'de kullandım motor sesi güzeldi ama cvt heba ediyordu. Şehir içindeki akıcılığı, pürüssüzlüğü de insanı mest ediyor ama açıkçası
![]()
Galiba yenilerinde 160hp dizel 9 ileri 4×4 gelmeyecek. Bu tarz söylentiler vardı. Şanzıman kronik sıkıntılı motor çok yakıyor ve 4 çeker efektif çalışmıyor diyorlar. Bu yüzden bende bu seçeneği kaldırabilirler diye düşünüyorum.Arkası çirkindi güzel olmuş bence param olsa 160hp dizek 4*4 alırım
çözerler onu Honda buGaliba yenilerinde 160hp dizel 9 ileri 4×4 gelmeyecek. Bu tarz söylentiler vardı. Şanzıman kronik sıkıntılı motor çok yakıyor ve 4 çeker efektif çalışmıyor diyorlar. Bu yüzden bende bu seçeneği kaldırabilirler diye düşünüyorum.
Günaydın panpalarr
Eyvallah reyis seninki kadar olmasa da bizim ki de kıyıda köşede akıyorimzaa akıyo bee