A380'i gördük abi B747 gelsin napcan daha a380'iA380 gelsin ya. Bilette a380 vardida kandim gittim
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
A380'i gördük abi B747 gelsin napcan daha a380'iA380 gelsin ya. Bilette a380 vardida kandim gittim
As, iyiyim vize zamanı geliyor onlarla boğuşuyorum siz nasılsınız.Sa beyler nasılsınız?
Şükür allaha napalim iste kosusturmacaAs, iyiyim vize zamanı geliyor onlarla boğuşuyorum siz nasılsınız.
Opet Aygaz otogaza tamamen kustum. Bundan sonra aygaz almiyacagim..
Bu gun aytemizden 30 tl cektim. Benim araba katkili gazi sevmiyo.
Bu karti aldim . para kazancakmiyim bilmiyom. Ekli dosyayı görüntüle 1535
Aldığınız kart yakıt puan kartı. Puanlarınız biriktikçe biriken tutar kadar yakıt alıyorsunuz. En fazla puanı veren şirket Aytemiz şuanda. Umarım beğenirsiniz. Malum bi Aytemiz çalışanıyım şu anda da sizin gibi kart alan müşterilerimizin bilgilerini giriyorum[emoji4]
https://onedio.com/haber/milli-piya...usuk-oldugunu-yuzunuze-vuran-17-gercek-420715Beyler aklıma şöyle bir şey geldi
Milli piyango bana vursa, bir adet taksi plakası alsam. onun ötv indirimini kullanarak 1 adet Maybach S600 mercedes alsam. Benzinide Cari kartı ile iskontolu petrol sitasyonundan alsam. Mantıklı olurmu![]()
Abi gerçekten efsane planmışBeyler aklıma şöyle bir şey geldi
Milli piyango bana vursa, bir adet taksi plakası alsam. onun ötv indirimini kullanarak 1 adet Maybach S600 mercedes alsam. Benzinide Cari kartı ile iskontolu petrol sitasyonundan alsam. Mantıklı olurmu![]()
Bugüne kadar bu anı beklemiştim. Yapıştırrr
Bende hep merak etmişimdir filmlerdeki gibi olur mu acaba. Abi yapıştır biz senin arkandayız.Bugüne kadar bu anı beklemiştim. Yapıştırrr![]()
Aman ağabey daha yeni ÖTV zammı geldi ters falan düşersek ne alırızBugüne kadar bu anı beklemiştim. Yapıştırrr![]()
GTA oynayanlar bunu beğendi
Gelir birazdanArtık "musalla" kelimesi bilinçaltıma nasıl işlemişse kafamda aynı anda "hoşaf&kavurma" canlanıyor. Kitapta bile karşıma çıktı, kitabı yarıda bıraktım ahahahahah
Ekli dosyayı görüntüle 1677