vıze veya fınal zamanıda degıl halbukı ılgıncİnceeee. Bakma grup sessiz bu aralar hocam. Ders çalışıyor gençler.
yeni favorim toyota iqSana UP diyorum gerisini sen anla panpa![]()
ben çıktım yaa bilgisayar kaldırmıyor artık telefonu geçtimValla allah sabır versin ne diyeyim sende mücadelene devam et never give up ahahahahah
o zaman kıbrısta hayat var adamlar passat satmıyor bile o kadar ki anti-vag cenneti![]()
Never give UP derken @berkay4408 e itafen miydi UP hocam. Arkadaş ileri derece VW UP hastası.Valla allah sabır versin ne diyeyim sende mücadelene devam et never give up ahahahahah
alla alla ben anlamadım kı neymıs oKıbrısta hayatın var olduğunu gösteren çok daha güzel şeyler var![]()
Madem up hastası ona ithafen yazmış olayım bariNever give UP derken @berkay4408 e itafen miydi UP hocam. Arkadaş ileri derece VW UP hastası.
Grubun büyük kısmı 18 yaş altı panpa.vıze veya fınal zamanıda degıl halbukı ılgınc
Never give UP derken @berkay4408 e itafen miydi UP hocam. Arkadaş ileri derece VW UP hastası.
en fazla polo görüyorsun o da kiralık araba tek tut çıkıyorlar her taraf mazda-honda-mercedes-bmw-mini-swiftKıbrısta hayatın var olduğunu gösteren çok daha güzel şeyler var![]()
UP gti daki bugatti jantlarına hastayım o kadar birebir aynısını koymuşlar resmenVah yazıııık tedavisi yok muymuş ? Bu ne lan gidin kadınlara hasta olun ne bileyim![]()
![]()
![]()
![]()
Kendisine 1.0 gti UP bakıyoruz. Arkadaş çılgın UPper.Vah yazıııık tedavisi yok muymuş ? Bu ne lan gidin kadınlara hasta olun ne bileyim![]()
![]()
![]()
![]()
alla alla ben anlamadım kı neymıs o![]()
mazdamı dedın hanı nerde ben gıdıyorum beyleren fazla polo görüyorsun o da kiralık araba tek tut çıkıyorlar her taraf mazda-honda-mercedes-bmw-mini-swift![]()
en fazla polo görüyorsun o da kiralık araba tek tut çıkıyorlar her taraf mazda-honda-mercedes-bmw-mini-swift![]()