Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abooo 70lik ne lan ben 35liği tek başıma içtiğimde 2 gün ayılamıyordum :D
Ben öyle sağlam içiçi değil de keyif alan tayfadanım
bende öyleydimde bi ara bi meslek örgütünde yönetimdeydim, denize sıfır lokalimiz vardı orda toplantılarda içe içe içe hem keyif hem sağlam içici noktasına geldik :D Sonra öğrencilik bittiii içemez olduk... asdf :D :D

bi 70liği tek başıma devirebiliyodum geçen yaza kadar, o zamandır tek denemedim :D
Aman arkadaşlar. Ben en son alkol kullanırken öncüsü, cilası biraları hariç 100'lük votkayı veya 70'lik rakıyı tek başıma içiyordum. Ancak güzelleşiyordum.
Sonra farklı doktorların ortak görüşü: "ömürlük kotayı doldurmuşsun" dediler. Mecbur bıraktım, 4 yıldır alkol kullanmıyorum. Ağızla içimi destekliyorum :)

http://www.sozcu.com.tr/2016/gundem...rce=sm_fb&utm_medium=free&utm_campaign=gundem

Yaz saati uygulamasında flaş gelişme

diyollaa bakanlık çalışma yapıyomuş, geri dönerler umarım yanlıştan
Zaten neden böyle saçma bi uygulamaya gittiler bi kişi mantıklı bi açıklama yapsın dişimi kırcam
IT sektörü de perişan oldu. Otomatik ayar yapanlar sadece akıllı telefonlar değil ki.

Aman arkadaşlar. Ben en son alkol kullanırken öncüsü, cilası biraları hariç 100'lük votkayı veya 70'lik rakıyı tek başıma içiyordum. Ancak güzelleşiyordum.
Sonra farklı doktorların ortak görüşü: "ömürlük kotayı doldurmuşsun" dediler. Mecbur bıraktım, 4 yıldır alkol kullanmıyorum. Ağızla içimi destekliyorum :)
bende ağız içimi tekniğine döndüm ya, ama o ciladan vazgeçemem :D

Bağdat-Kuveyt-Riyad saat dilimini değil, inadına Moskova saat dilimini seçiyorum. :D Moskova olmasa Minsk seçecektim.

E yani doktor haklıymış sanki 100lük vokta tek başına ne biliyim... deli cesareti :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...