Ahakahakajakjajaha Nöbetçiler yakalayın ahlakı bozuyorPanpa şimdi alıyosun telefonu bir de kulaklığıi,tamam gir banyoya aç suyu sonuna kadar sonra telefondan gir x'e gel kategorilere...Pardon kendimi grupta sandım iyi akşamlar.Panpa ordan 1,7 yi seç Flash kategorisinde araba.(Maksat ban yemeyelim)
Çare Flash 1,7Valla sormayın bende de durumlar can sıkıntısı. Geçmiyor günler geçmiyooorr
Berkin yaptığı ayıp ama elmdldlsslsmdPanpa şimdi alıyosun telefonu bir de kulaklığıi,tamam gir banyoya aç suyu sonuna kadar sonra telefondan gir x'e gel kategorilere...Pardon kendimi grupta sandım iyi akşamlar.Panpa ordan 1,7 yi seç Flash kategorisinde araba.(Maksat ban yemeyelim)
İyi kal la daha ne istiyon.Bi ben mi iyiyim bu aralar![]()
G.te gelecek gibi hissediyorumİyi kal la daha ne istiyon.
Ben 2 konuda da g*te geldim valla hangisine abansam bilmiyom.G.te gelecek gibi hissediyorum
Çare lens abi. 1.5 yıldır kullanıyorum allah bulandan razı olsun o derece.gözlük kullanan dostlar;
bu gözlükleri nasıl temizliyonuz bi yazın hele
1 haftadır gözlük takıyorum verdikleri mendil iyice beter ediyor camı
su ile yıkamak gibi çılgınca bi düşüncem var ama yapayım mı?
lenslik bi durum yok ya ufak derece 0.75 mi neydi o yüzden kitap okurken falan takıyorum sadeceÇare lens abi. 1.5 yıldır kullanıyorum allah bulandan razı olsun o derece.