Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bedava derken gerçekten bedava mı yoksa 3 5 lira bişey mı dumur olmayalım :D
her optikte var mıdır bundan?
ben güzlüğü atasundan almıştım hiç söylemedi oradaki lavuk böyle bi sprey var diye
Valla bana bedavaya veriyo gözlükçü sana ne verir bilmem.Cam gibi yapıyor valla.Çarşıda bi optikçiye gir adamsa verir bedavaya;)

Abi bilmem kaç senedir gözlük takıyorum en son iki tane ucuza aldım biri kırılınca diğerine geçerim diye.İki cam da da parmak izi gibi çizik var gözlüğü takınca farı sararmış kedi göz mercedeslere dönüyorum.Abi iyice şimdi ağzına yaklaştırıyorsun böyle güçlü bir ''HAHAHAHAHAHA'' yaptın mı buharı gitmeden iyice ovalaya ovalaya elips şeklinde değişik hareketler yaparak temizliyorsun cıncık oluyor.O fısfıslar faso fiso ben alıp zevkine sıkıyorum en iyi yöntem nefes.

Abi bilmem kaç senedir gözlük takıyorum en son iki tane ucuza aldım biri kırılınca diğerine geçerim diye.İki cam da da parmak izi gibi çizik var gözlüğü takınca farı sararmış kedi göz mercedeslere dönüyorum.Abi iyice şimdi ağzına yaklaştırıyorsun böyle güçlü bir ''HAHAHAHAHAHA'' yaptın mı buharı gitmeden iyice ovalaya ovalaya elips şeklinde değişik hareketler yaparak temizliyorsun cıncık oluyor.O fısfıslar faso fiso ben alıp zevkine sıkıyorum en iyi yöntem nefes.
Benimki işe yarıyor valla:)A101 e nasıl bir şey geliyor?

farklı bi yaklaşım
geçen akşam makarna yapınca su kaynatmıştım
kafada ampul parladı tabi hemen benim
kaptım gözlüğü tuttum sıcak su buharına üstüne bi de sildim jilet gibi oldu
ama dışarıda su kaynatma imkanım olmadığından sprey işine gireyim dediydim bende

farklı bi yaklaşım
ama dışarıda su kaynatma imkanım olmadığından sprey işine gireyim dediydim bende
Gözlükçüleri sömürmek lazım bez ve sprey konusunda istemesen bez bile koymayacaklar.

farklı bi yaklaşım
Abi iş nefes te böyle inanarak verdin mi falan, mesela soğuktan sıcağa geç kendi oluyo bide sen üfle ya da abi efsane bir yöntemim daha var mesela her zaman ki gibi hava soğuk. Ellerini dua etme pozisyonuna getirip suratını kapatıyorsun yani kapatınca ellerinle suratın arasında bir boşluk olacak şekilde ağzınla gözlükleri alsan içeri yeter kenarlarıda kapat sonra abi bir boşalt ciğeri oraya sonra çıkar bir temizle yani gözlüğü ayna niyetine kullanırsın o kadar diyorum.

Abi iş nefes te böyle inanarak verdin mi falan, mesela soğuktan sıcağa geç kendi oluyo bide sen üfle ya da abi efsane bir yöntemim daha var mesela her zaman ki gibi hava soğuk. Ellerini dua etme pozisyonuna getirip suratını kapatıyorsun yani kapatınca ellerinle suratın arasında bir boşluk olacak şekilde ağzınla gözlükleri alsan içeri yeter kenarlarıda kapat sonra abi bir boşalt ciğeri oraya sonra çıkar bir temizle yani gözlüğü ayna niyetine kullanırsın o kadar diyorum.

Vay arkadaş neler varmış :D

Yalan olmasın... Dersten çıktık edirneli bir arkadaş vardı gözlüklü, hava tipi şeklinde kar yağışlı, gece saat 21:10 sularıydı. Bir de ne göreyim gözlükler buğu olmuş önünü göremiyor :D :D :D
Bende eskiden gözlük takarken yaşardım bu tarz durumlar. Aslında gülüncek gibi değil ama evde bunu okuduktan sonra kahkaha attım valla :D:D

Sevgili abilerim,ablalarım,kardeşlerim,panpalarım.Şu fotoğrafı odama asmak için nerede tablo türü bir şeye bastırabilirim Ankara'da.
HISTORIE_30-jahre-rekordfahrt-in-nardo-02.jpg

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...