Aha aynı benGözlüklüler dernegi kuralım forumda5.75 ve 6.0 ile beni de yazın gözlüklüler dernegine agır miyopum

Aha aynı benGözlüklüler dernegi kuralım forumda5.75 ve 6.0 ile beni de yazın gözlüklüler dernegine agır miyopum
Geleceğin mazot fiyatları gibi....Aha aynı benSağ 5.75 sol 6 sadece miyop var
![]()
Onu ben de anlasamEfsane taktikler geliyor ağzım açık okuyorum.
Bunlar yokluktan mı yoksa gidip sprey almaya mı üşeniyosun ondan mı oluyo @anl_akl ? ahahahah
Bir de gözleri 6 derece bozacak kadar ne yaşadınız lan
Hep çizgi filmler ve atari hepEfsane taktikler geliyor ağzım açık okuyorum.
Bunlar yokluktan mı yoksa gidip sprey almaya mı üşeniyosun ondan mı oluyo @anl_akl ? ahahahah
Abi sprey sosyetik şeyler bana gelmez onlar.Gözlükçüye zaten 1,5 senede bir gidiyorum o zaman da aklıma gelmiyor.Efsane taktikler geliyor ağzım açık okuyorum.
Aranan kan bulundu.Gözlük camlarını çok soguk ve çok sıcak sularda yıkamayın camlara agır hasarlar verebiliyor .Spreyler var gözlükçülerin verdigi onlardan isteyin bol bez ile güzelce temizleyebilirsiniz neredeyse sıfır gibi oluyor camları
Bir de gözlükçülerin kullandıkları cihazlar var bilirsiniz suratınıza göre ayar yaptıgı ve gözlükleri ilaçlı sularla temizledigi ben arada hem ayar yaptırırım hem de temizletirimAranan kan bulundu.
Eyvallah beyler
Ben bi optik dükkanını boşaltayım
Benim bu gözlüğü düz bi zemine bıraktığım zaman sağ cam sol camdan daha yukarıda duruyor. Bu o ayardan dolayı mıdır yoksa ben 1 haftada ırzına geçmiş olabilir miyim? o kenardaki vidaları sıkıp gevşeterek falan düzeltebilir miyim onu? Acayip takıntılı adamın ben içim içimi yiyor yamuk olduğunu bilmekBir de gözlükçülerin kullandıkları cihazlar var bilirsiniz suratınıza göre ayar yaptıgı ve gözlükleri ilaçlı sularla temizledigi ben arada hem ayar yaptırırım hem de temizletirim![]()
Rot ayarıBenim bu gözlüğü düz bi zemine bıraktığım zaman sağ cam sol camdan daha yukarıda duruyor. Bu o ayardan dolayı mıdır yoksa ben 1 haftada ırzına geçmiş olabilir miyim? o kenardaki vidaları sıkıp gevşeterek falan düzeltebilir miyim onu? Acayip takıntılı adamın ben içim içimi yiyor yamuk olduğunu bilmek![]()
Alfhonso mu Alfonso mu? "H" yoktu sanki, yoksa farklı bi şey mi o aydınlat biziİyi geceler mubarekler [emoji23][emoji23]
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi Geceler.Rüya da bol sarılmalar.İyi geceler mubarekler [emoji23][emoji23]
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yıllardır taktıktan sonra artık cebimde taşımaya başladım.Gözlügun yüzünüze göre ayarıni tam yapamamislardir mumkunse aldığınız gözlükcuye gidip duzeltirin. Gözlüğünü kılıfsiz yada kutusuz kullanirsaniz oda ayarını bozmuş olabilir
Kılıf kutu falan yok kullanmıyom ara sıra kitap ayracı niyetine kitap arasına bıraktığımda oluyor galiba benden kaynaklı.Gözlügun yüzünüze göre ayarıni tam yapamamislardir mumkunse aldığınız gözlükcuye gidip duzeltirin. Gözlüğünü kılıfsiz yada kutusuz kullanirsaniz oda ayarını bozmuş olabilir
H önemli reis o hep vardı bende. [emoji23] orjinalinde yok, bende olanı ekledim [emoji23]Alfhonso mu Alfonso mu? "H" yoktu sanki, yoksa farklı bi şey mi o aydınlat bizi