Bende de %65 inceltme var 8 senedir gözlük kullanıyorum ben deYukarıda 21 yıldır gözlük kullandığını yazmış adama minicik fotodan yer bul diyorsun. 3 seviye inceltilmiş kavanoz dibi camları var gözlüğümün. Bana böyle şeylerle gelme![]()

Bende de %65 inceltme var 8 senedir gözlük kullanıyorum ben deYukarıda 21 yıldır gözlük kullandığını yazmış adama minicik fotodan yer bul diyorsun. 3 seviye inceltilmiş kavanoz dibi camları var gözlüğümün. Bana böyle şeylerle gelme![]()
Panpa nettim yavMüdürün kızına sarksan o kadar vermezler [emoji58]
Maskot dedi hocaya, yaz kızım bi 3 5 gün dahaBizim disiplin olayı karıştı yav.Adnan Hoca var okulun maskotu işte o öğrenirse bize tazmitat davası açabilirmiş adam manyak çıktı aq
Ahahahaha panpa olayları biliyosun kafayı kıracamAdama bak yav biz okul olmasın diye 40 takla atıyoz bu ne diyo.
Rusyada mı yaşıyon 3 gün kar tatili nedir yavPanpa nettim yav3 gün kar, 2 gün haftasonu,1 günde babamla işimiz var, ondan ayrıyım okuldan
Burası zuvas gardaşRusyada mı yaşıyon 3 gün kar tatili nedir yav
AhahahahahMaskot dedi hocaya, yaz kızım bi 3 5 gün daha
Ooo arkadan 2 paket marlboro bi winston light [emoji23][emoji23][emoji23]Burası zuvas gardaşyarın yine tatil
![]()
https://www.youtube.com/shared?ci=IHhFAuqfLz8Ooo arkadan 2 paket marlboro bi winston light [emoji23][emoji23][emoji23]
Panpa elim ayağım titriyor bakma sen bana kafayı kırdım kıracamMetin burda tatil olsun diye dua ediyoz sen 4 ayak üstüne düştün yav![]()
Direk resim url si yazan yerdeki linki kopyala. Sonunda jpg veya png yazması lazım.Olmadı yav
Fotoğrafı yükledikten sonra açılan sayfada "resim direkt adresi" yazan yerdeki linki kopyalaGene olmadı yav link atarak devam edicez![]()
![]()