Tovbe bu ne boyle allahim koru yarebbim
Usta sen yanlış yaptın. Yoğurdu ayrı isteyecektin ve bu şekilde daha fazla döner ve pideye sahip olacaktın. Neyse afiyet bal şeker olsun tayyola tesla.
Et bana baya az geldi doymam ben onla 2 tane yerim ondan en azUsta sen yanlış yaptın. Yoğurdu ayrı isteyecektin ve bu şekilde daha fazla döner ve pideye sahip olacaktın. Neyse afiyet bal şeker olsun tayyola tesla.
1.5 zaten allahın emri. Fakat biz insan gibi yemediğimiz icin 2 anca bizi paklarEt bana baya az geldi doymam ben onla 2 tane yerim ondan en az![]()
Aha oldu![]()
Çare dizel.Yav bu Rav4 gaz pedalına dokununca neden 12 lt den açıyor tüketimi. İlla eco proda mı gideceğim ben? Gazın hissiz kısmını kullana kullana hislerim köreldi. Yeter bıktım. Tamam yol tutuşu filan iyi cayır cayır gidiyor ama ben tüketimi 8 i geçirmeyeceğim diye kasmaktan dorseli tırlardan makas yemek zorunda mıyım arkadaş. Beyler derdim harbi büyük bir yardım yav.
Çare tüp panpaYav bu Rav4 gaz pedalına dokununca neden 12 lt den açıyor tüketimi. İlla eco proda mı gideceğim ben? Gazın hissiz kısmını kullana kullana hislerim köreldi. Yeter bıktım. Tamam yol tutuşu filan iyi cayır cayır gidiyor ama ben tüketimi 8 i geçirmeyeceğim diye kasmaktan dorseli tırlardan makas yemek zorunda mıyım arkadaş. Beyler derdim harbi büyük bir yardım yav.
Bütün bu fazla yakıtın suçu konsoldaki deri kaplı bölümler.Bi tüp atarız birde arka koltukları söktükmü tamam
vıraj kovalayıp sıkınca 16 yakan bendenız varken yınede uzuntunu anlıyorum cunku eco modum vs de yok en dusuk 9 cıvarı yakıyorumYav bu Rav4 gaz pedalına dokununca neden 12 lt den açıyor tüketimi. İlla eco proda mı gideceğim ben? Gazın hissiz kısmını kullana kullana hislerim köreldi. Yeter bıktım. Tamam yol tutuşu filan iyi cayır cayır gidiyor ama ben tüketimi 8 i geçirmeyeceğim diye kasmaktan dorseli tırlardan makas yemek zorunda mıyım arkadaş. Beyler derdim harbi büyük bir yardım yav.
hocam gıttım pek de bır olayı yok bana gore. ona verecegınız paraya cıkın modaya cıkolata dukkanın dan asuman goturun veya asagıda zeplınde bıraz demlenın. sımarık kızların dolustugu bır mekan olarak ızlenım bıraktı bende bırde cay cok onemlı benım ıcın. bır yerın cayı kotu ıse hayatta sevemıyorum orası sınıfta kaldı.@maximaorhan abi yarın tam senlik bir mekana gidiyorum. Kadıköy de Tasarım Cafe diye bir yer. Konsepti kitaplar arasında bir Starbucks gibi düşün. Fotoğraf çekip buraya senin için koyacam. Istanbula gelince uğrarsın mekanın yormuları da baya iyi.
Yarın IB direktörümüz ile toplantı yapacaz orda. Winter edition show için. Bende ilk defa gidecem daha önce de burda toplantı yapmışlardı ama ben Amarok test etmek ile meşguldüm. Fiyatlar ortalama geldi bana o kadar da pahalı değil gibi. Umarım pelinsu cenetti olmaz.hocam gıttım pek de bır olayı yok bana gore. ona verecegınız paraya cıkın modaya cıkolata dukkanın dan asuman goturun veya asagıda zeplınde bıraz demlenın. sımarık kızların dolustugu bır mekan olarak ızlenım bıraktı bende bırde cay cok onemlı benım ıcın. bır yerın cayı kotu ıse hayatta sevemıyorum orası sınıfta kaldı.