1.5 dci cıyız panpa zaten. Rav4 validenin bende araba olmadığından onunkini alıyorum ama o da ocağıma incir ağacı dikiyorÇare dizel.
Sana 1.4 TSI Tigu sunu verem benim valide hanımın sen gör ekonomiyi. Maltepe acıbadem arası 5.9 yaktı geçen bizim ayı.1.5 dci cıyız panpa zaten. Rav4 validenin bende araba olmadığından onunkini alıyorum ama o da ocağıma incir ağacı dikiyor
Eco modda 70 sbt gideyim 5 litre yakıyorum ama 70 le gitmekte olmuyor.Sana 1.4 TSI Tigu sunu verem benim valide hanımın sen gör ekonomiyi. Maltepe acıbadem arası 5.9 yaktı geçen bizim ayı.
Valla biz bastıkda haaa. Öyle yavaşda gitmedik. Ama hiç trafik yoktu.Eco modda 70 sbt gideyim 5 litre yakıyorum ama 70 le gitmekte olmuyor.
bayragı sana devredıyorum o zamanGaza basarsam 18 altı görmüyorum ben kanıtlarım var. @gtepro @123456mtn bilirler. Derdimiz büyük ne yapacağım bilmiyorum.
1.5 zaten allahın emri. Fakat biz insan gibi yemediğimiz icin 2 anca bizi paklar![]()
Ne desem bilemedim. Sevinsem mi üzülsem mi?bayragı sana devredıyorum o zaman
Emmi gurme rehberinden aldığın resimle niye canımı çektiriyon [emoji58]
hahahahahah çok iyiymiş bu ya
yahu paylasmayın olm bır baslayınca bırakamıyorum ben dıgerlerıne gecıyorum bıtınce ayıptır ya . gene vine lara sarıyorum galıba.
Afiyet bal şeker olsnnn karşimmm löp löp et olsunhahahahahah çok iyiymiş bu ya![]()
harbiden benim mide de böyle, resimleri gördükçe dayanamadım zaten bi ekmekarası aperatif gömüyorum şu an çeyrekte olsa
![]()
![]()