Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav denizlide kar falan yok demeyin şöyle ya içim sızlıyo zaten ben kar yağacak diye beklerken 3 gündür dolunay yıldızlar falan takılıyoruz. @gtepro 'da gelmiş kar topu oynuyoduk diyo :D
@Mertcan la ets2mp takılmasak bende kesin çıkardım. Mükemmel kar yağdı. Hafta içi olsa, bu kara yarın okullar tatildi. Benim okulda dağın başında olduğunda rektörlük kesin tatil ederdi. Of of yanlış günde yağdı be abi ya.

Bizim burda baya sağlam tuttu ya F10 ve F30 cular yokuşu kitledi fotoğrafta da göreceğiniz gibi kışlıkları olmasına ragmen çikamadilar. Crv nin teki sitenin banketinin üzerine çıktı. Daha da kar şiddetini arttınca bizde kar topu oynamaya cıktık. Ben daha sonra bisiklete atladım ve karlar ve buzlar üzerinde gazladım. Şu arkadaşların olduğu fotoda yerler hep buz. Yarın saat 15 e kadar kar gösteriyor. İnşallah yerler daha da buz olur şiddetli kar yağarda arkadaşlar ile kızakları alıp kayarız. Kısacası karı gördüm kaydım kaymaz olaydım olmaz inşallah :D.

Bizim burda baya sağlam tuttu ya F10 ve F30 cular yokuşu kitledi fotoğrafta da göreceğiniz gibi kışlıkları olmasına ragmen çikamadilar. Crv nin teki sitenin banketinin üzerine çıktı. Daha da kar şiddetini arttınca bizde kar topu oynamaya cıktık. Ben daha sonra bisiklete atladım ve karlar ve buzlar üzerinde gazladım. Şu arkadaşların olduğu fotoda yerler hep buz. Yarın saat 15 e kadar kar gösteriyor. İnşallah yerler daha da buz olur şiddetli kar yağarda arkadaşlar ile kızakları alıp kayarız. Kısacası karı gördüm kaydım kaymaz olaydım olmaz inşallah :D.
pes ya pes cidden. sankı adam agrıda ben ızmırde oturuyorum. alt tarafı 15 km bıle yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...