Valla evi full saka su yaparım.yattığım yerden su içerek kalori yakacaksam günde 20lt su içerim bak hiç problem değil![]()
Yattığın yerde etki eder mi bilmiyorum.yattığım yerden su içerek kalori yakacaksam günde 20lt su içerim bak hiç problem değil![]()
abooov hem waffle yiyip bi yandan saka su içerek kalori mi yakmaya çalışıyolarmış ben mi yanlış anladım yoksa?Waffle standı işleten bir ağabeyim bahsediyordu. Via/Port Avm'de. "Bayanlar hep saka soruyordu Saka aldım. Sonradan öğrendim ki kalori yakıyormuş ph seviyesi sayesinde. Tatlı yerken bayanlar o yüzden arıyorlarmış." diyordu... Rakibi Erikli o Saka satardı. Karşı karşıya dükkanlarda neredeyse aynı suyu satıyorduk.
Ben de öyle anladımabooov hem waffle yiyip bi yandan saka su içerek kalori mi yakmaya çalışıyolarmış ben mi yanlış anladım yoksa?![]()
Bayan milleti, karamel mocha içip koşu yaparlar... O karameli ben içtim sanki...abooov hem waffle yiyip bi yandan saka su içerek kalori mi yakmaya çalışıyolarmış ben mi yanlış anladım yoksa?![]()
Bayan milleti, karamel mocha içip koşu yaparlar... O karameli ben içtim sanki...
Sırmanın pH 7.7 fena değil.Saka da 8.04
Gerçi biz içmesekte biz öderiz ya, neyse.Bayan milleti, karamel mocha içip koşu yaparlar... O karameli ben içtim sanki...
Yak yak...Gerçi biz içmesekte biz öderiz ya, neyse.![]()
AhahahahahahaBirkac sene önce benim hatun kilo vercem diye diyete başlayınca evde adam akıllı yemek pisirmiyodu
Sabah aksam salata falan yediriyodu bize
Bende o işe gittiği zaman kızımı alıp dışarıda yemeğe gidiyodum.
Sonradan öğrendik ki aynı şeyi o da yapıyormus.
Evde bos yere 1 ay salata yedik hepimiz kilo vermek icin ama meğerse herkes dışarıda gömüyomuş yemekleri![]()
Birkac sene önce benim hatun kilo vercem diye diyete başlayınca evde adam akıllı yemek pisirmiyodu
Sabah aksam salata falan yediriyodu bize
Bende o işe gittiği zaman kızımı alıp dışarıda yemeğe gidiyodum.
Sonradan öğrendik ki aynı şeyi o da yapıyormus.
Evde bos yere 1 ay salata yedik hepimiz kilo vermek icin ama meğerse herkes dışarıda gömüyomuş yemekleri![]()
Evlenince sistem değişiyor merak etme. Yaklaşık 4 5 senedir evliyim, daha geçen gün kendi içtiğim kahveyi kendim ödedim.Gerçi biz içmesekte biz öderiz ya, neyse.![]()
Annem de diyet yapacam diye yazın bizi aç bıraktı sabah işkembe öğlen kokoreç filan gömüyodukHoaydaaaben zonguldaktayken aynısını annem babama yapmış, babamda evde sesini çıkarmıyomuş dışarda götürüyomuş kokoreçleri kebapları, kilo vermesi gereken kendisi oysa
![]()
![]()