Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Waffle standı işleten bir ağabeyim bahsediyordu. Via/Port Avm'de. "Bayanlar hep saka soruyordu Saka aldım. Sonradan öğrendim ki kalori yakıyormuş ph seviyesi sayesinde. Tatlı yerken bayanlar o yüzden arıyorlarmış." diyordu... Rakibi Erikli o Saka satardı. Karşı karşıya dükkanlarda neredeyse aynı suyu satıyorduk.

d88WkV.jpg

Sırma seviyorum ben ya:D

Waffle standı işleten bir ağabeyim bahsediyordu. Via/Port Avm'de. "Bayanlar hep saka soruyordu Saka aldım. Sonradan öğrendim ki kalori yakıyormuş ph seviyesi sayesinde. Tatlı yerken bayanlar o yüzden arıyorlarmış." diyordu... Rakibi Erikli o Saka satardı. Karşı karşıya dükkanlarda neredeyse aynı suyu satıyorduk.
abooov hem waffle yiyip bi yandan saka su içerek kalori mi yakmaya çalışıyolarmış ben mi yanlış anladım yoksa? :D

Birkac sene önce benim hatun kilo vercem diye diyete başlayınca evde adam akıllı yemek pisirmiyodu
Sabah aksam salata falan yediriyodu bize
Bende o işe gittiği zaman kızımı alıp dışarıda yemeğe gidiyodum.
Sonradan öğrendik ki aynı şeyi o da yapıyormus.
Evde bos yere 1 ay salata yedik hepimiz kilo vermek icin ama meğerse herkes dışarıda gömüyomuş yemekleri :D

Birkac sene önce benim hatun kilo vercem diye diyete başlayınca evde adam akıllı yemek pisirmiyodu
Evde bos yere 1 ay salata yedik hepimiz kilo vermek icin ama meğerse herkes dışarıda gömüyomuş yemekleri :D
Ahahahahahaha:D

Hoaydaaa :D ben zonguldaktayken aynısını annem babama yapmış, babamda evde sesini çıkarmıyomuş dışarda götürüyomuş kokoreçleri kebapları, kilo vermesi gereken kendisi oysa :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...