Depraasyondayım diyen versiyonu yokmu bunun![]()
Eyvallah hocam teşekkürler![]()
![]()
Ne demek hocam daha derinlere inmek istiyorsan depresyon style diye velet var kulak tırmalar

Depraasyondayım diyen versiyonu yokmu bunun![]()
Eyvallah hocam teşekkürler![]()
![]()
Erdinger tercihimdir abi. Biraz pahalı ama iyi
hep lafta o lafta ıstanbula gelmez o sımdıErdinger tercihimdir abi. Biraz pahalı ama iyi.
(başlamadı)Zuhahahah eğer ocak başı falan işe başlarsam şubatta istanbuldayım, erdinger köpeeeen ossun![]()
Yapma yahu deme öyle şey inşallah başlarım kafayı yiyeceğim evde beklemekten(başlamadı)
Yahu burası otomobil forumu değil mi?
Yüklenin....
sakasına takıldım yahu olurmu oyle sey ınsallah hayırlısı ıle olurYapma yahu deme öyle şey inşallah başlarım kafayı yiyeceğim evde beklemekten
sakasına takıldım yahu olurmu oyle sey ınsallah hayırlısı ıle olurvalla bende evdeyım kovuyorlar zorla
ben zorluktan kacıyorum su anlık valla ne yalan solımAamin inşallah hocam ben 26 ağustostan beri işsiz olduğum için para yok kovamıyorlar![]()
![]()
Üniversite yılları bizden çok şey aldı götürdü. Jürilere projeleri yetiştirirken gecelerimizi bunlar süsledi. Üst üste günlerce sabahlarken insanlıktan çıktık.Hoaydaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Valla sıkıntılı gençlikmişÜniversite yılları bizden çok şey aldı götürdü. Jürilere projeleri yetiştirirken gecelerimizi bunlar süsledi. Üst üste günlerce sabahlarken insanlıktan çıktık.
Bak bunu hala mırıldanırım. =)
Ölümsüz eserlerValla sıkıntılı gençlikmiş![]()
ben lisedeydim bu zamanlar
![]()
Bunu neden yaptın?Üniversite yılları bizden çok şey aldı götürdü. Jürilere projeleri yetiştirirken gecelerimizi bunlar süsledi. Üst üste günlerce sabahlarken insanlıktan çıktık.
Bak bunu hala mırıldanırım. =)
Birfıstık görsem firene ba-sa-rımÇekilin yoldan bir bela geliyor...
Hııııııınnnnnnn