@and bir sürü mütayit tanıyo, bilmiyormu yakından nereler değerlenecek iki tüyo verse. girsek topraktan.
Abi kimse öyle tüyo vermez. Bak her ekonomik paylaşımımın altına neredeyse hepsine "ytd" notu düşüyorum. Kazandırırsa ondan iyisi olmaz ama batırırsa başını çok sağlam ağrıtırsın@and bir sürü mütayit tanıyo, bilmiyormu yakından nereler değerlenecek iki tüyo verse. girsek topraktan.
Abi kimse öyle tüyo vermez. Bak her ekonomik paylaşımımın altına neredeyse hepsine "ytd" notu düşüyorum. Kazandırırsa ondan iyisi olmaz ama batırırsa başını çok sağlam ağrıtırsın
Bu kadar belirsiz bir hükümet varken bence olmalı. Hem istanbulda 3. Ev bence gerekli yada arsa. Çünkü cok kar ettiriyor.Abi 2 evin var başını sokabiliecek bir evin var.Daha fazlasına gerek yok bence.
Abi 2 evin var başını sokabiliecek bir evin var.Daha fazlasına gerek yok bence.
Kocaelideyiz 2 evimiz var mutluyuz valla başımızı sokacak evimiz var daha ne istiyim.Bu kadar belirsiz bir hükümet varken bence olmalı. Hem istanbulda 3. Ev bence gerekli yada arsa. Çünkü cok kar ettiriyor.
Nasıl bir tablo bu? Örneği felan varmı?Bizde kendimize göre hesaplasak8 sheetten oluşan exel tablolarım, bir kredi daha çekmem gerektiği konusunda beni uyarıryor. maaş zammına bakıyorum..
Nasıl değilsin olm cayur cuyur like atıyon hep
Amcanın tepkiler çok iyi yalnızTop Gear'da x6 yı anlatırken JC joystick vitese + -'yi ters koymuşsunuz, itince büyümesi lazım diyor. Şaşırtıcı.
1.50'den itibaren.
Dededen kalma evi bu yaz minimum maliyetle (yine yarım ev parası eder) adam ettik. Efsane amele oldum. Ama değdi. Kentleşen köyümüzde kırsal yaşam sürmeye çalışıyorum. Maliyet sadece mutfak, faturalar ve arabadan ibaret.
Like senin köpeğin olsun lan.Ceyhun bana da like at uleenn
Olmayan yarın peşine nasıl düşeyimAklıma bu şarkı geldi yorumunu okurken![]()
Köyümün en güzeli yüreğimin ateşi falan bişiler diyodu