Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla özendirmek gibi olmasın da ben bu zamana kadar ne kazandıysam ya topraktan kazandım ya da döviz/borsadan kazandım. Riskli, ama nerede neyi alıp satacağını iyi takip etmen lazım. Ben 1 yılda çalışarak kazanacağım parayı 3 ay içinde 2 tane arsa alıp satarak kazandığım için böyle rahat rahat işsiz takılıyorum. İmkan varsa direk toprak...

Abi kimse öyle tüyo vermez. Bak her ekonomik paylaşımımın altına neredeyse hepsine "ytd" notu düşüyorum. Kazandırırsa ondan iyisi olmaz ama batırırsa başını çok sağlam ağrıtırsın

Benim akarabalar, çanakkaleden tarla alıp duruyor. Yok köprü felan filan. Ama benim derdim bana yettiğinden böyle şeylere giremiyorum. 5 yıllık kredi ile eve girdim. Şimdide bitmek bilmiyor. Birinden borç aldım, 1 yıl geçmeden borcunu geri istedi. kredi üstüne kredi çekmek ekstra faiz ödemek zorunda kaldım. 3 yıl zarar ettirdi. Benim yatacak kalacak eve ihtiyacım var. Bakalım ucuza kiralık ev buldum. O şekilde çekmeköydeki evi çevirebiliyorum. Daha fazla borca girersem, çok iyi tanıdığım ve kendini asan iki borc zede vatandaşlardan farkım kalmıycak.

8 sheetten oluşan exel tablolarım, bir kredi daha çekmem gerektiği konusunda beni uyarıryor. maaş zammına bakıyorum..

Dededen kalma evi bu yaz minimum maliyetle (yine yarım ev parası eder) adam ettik. Efsane amele oldum. Ama değdi. Kentleşen köyümüzde kırsal yaşam sürmeye çalışıyorum. Maliyet sadece mutfak, faturalar ve arabadan ibaret.

Dededen kalma evi bu yaz minimum maliyetle (yine yarım ev parası eder) adam ettik. Efsane amele oldum. Ama değdi. Kentleşen köyümüzde kırsal yaşam sürmeye çalışıyorum. Maliyet sadece mutfak, faturalar ve arabadan ibaret.

Aklıma bu şarkı geldi yorumunu okurken :D :D Köyümün en güzeli yüreğimin ateşi falan bişiler diyodu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...