Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
images

Ehehuhuh
1.7 Dti yazılımlı filan:D
@maximaorhanisback Belki böyle daha işlevsel olurdu ama neyse :D

Son düzenleme:
beyler ciddi ciddi yeni yıla gırmeden soyle bır yerlerde kahve ıcelım tanıyalım edelım muhabbetı yapmak ısteyen tek bır kısı yok ne kadar asosyel bır forum @alfhonso ya bak utanmasa gelcek denızlıden

beyler ciddi ciddi yeni yıla gırmeden soyle bır yerlerde kahve ıcelım tanıyalım edelım muhabbetı yapmak ısteyen tek bır kısı yok ne kadar asosyel bır forum @alfhonso ya bak utanmasa gelcek denızlıden
Buluşalım buluşalımda müsait değilim ben pek. Cumartesi belki müsait olabilirim. Cadde taraflarinda senle buluşulup ofisi basalım abi istersen.

Buluşalım buluşalımda müsait değilim ben pek. Cumartesi belki müsait olabilirim. Cadde taraflarinda senle buluşulup ofisi basalım abi istersen.

Valla forumun büyük bölümü İstanbul'da ama hiç görüşelim buluşalım diyen yok ben de şaşıyorum, ha ben de denizlideki arkadaşlarla buluşamadım henüz ama işsizim ben ondan o :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...