ya valalhi tikskiniyorum artık hani gidesim gelmiyor ad ve konsept değişiyor geri kalan her şey aynı içim daralıyor vallaValla denizlinin her yeri kahve bişeysi, @Koraykaya @emert20 Bilir her bişey kahve dünyası dükkanı ateşi sokağı çaputu çöpü bilmemnesi her caddede bi kahve bişeyi oldu![]()
Bilmiyordum alfhonso bey
O bana verdikleri filtre kahveden sonra...kahve dünyasına laf etmeyin çarpılırsınız
ben onu yazcaktım da alta not düştüm yoksa konu kilit yemesin diye asdqwdwq
ya valalhi tikskiniyorum artık hani gidesim gelmiyor ad ve konsept değişiyor geri kalan her şey aynı içim daralıyor valla![]()
bu adam ekonomı bakanı olsa kalkınırız net.Bi arada servergazideki kahve sokağına gidiyorum ben, o da evin alt sokağında o yüzden. Gerçi işsizim kendi kahvemi yapıyorum artık evde![]()
Geyiğe gelmez yav onlarBerkin müdahale etmeden kaldırın isterseniz onu. Kadınlar da var forumda abartmamak gerek
kampüsün ora adım başı kahve bişeysi ben izmirdeki alavarının frencıesngini alıp açacam deli patlar burda paraya para demeyizBi arada servergazideki kahve sokağına gidiyorum ben, o da evin alt sokağında o yüzden. Gerçi işsizim kendi kahvemi yapıyorum artık evde![]()
abartmasak mı ?
kampüsün ora adım başı kahve bişeysi ben izmirdeki alavarının frencıesngini alıp açacam deli patlar burda paraya para demeyiz![]()
abartmasak mı ?
SildimBerkin müdahale etmeden kaldırın isterseniz onu. Kadınlar da var forumda abartmamak gerek