Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi izledim, şovenizm çok fazla var. Hükümet eleştirilemez değil eleştrilebilir, doğruları kadar yanlışları olabilir ama metroda bu şekilde bi propaganda yaparsa illa ki tepki gösterenler olacaktır. Ama kahrolsun pkk falan nedir kızın pkk sempatizanı olduğunu nerden çıkartıyorlar bende onu anlamıyorum. Bedirhana bi noktada katılıyorum bi noktada katılmıyorum. Savunduğumuz görüş her ne olursa olsun karşıt görüşü dinleyebilecek olgunlukta isek her konu her yerde tartışılabilir. Ama biz forumda tartışabiliyor muyuz bence hayır her konuda tartışma hakaret noktasına gidiyor.
Evet kimse kimseyi metroda veya herhangi bir yerde rahatsız etme hakkına sahip değil.Ancak ülkemizde yasal protesto yapmak mümkün değil.Valilikler dahil izin vermiyor.Durum böyle olunca insanlar kendini ifade edecekleri yer arıyorlar bu vatandaşta burayı bulmuş.İki vatandaşında davranışını yanlış buluyorum oda ayrı..

Evet kimse kimseyi metroda veya herhangi bir yerde rahatsız etme hakkına sahip değil.Ancak ülkemizde yasal protesto yapmak mümkün değil.Valilikler dahil izin vermiyor.Durum böyle olunca insanlar kendini ifade edecekleri yer arıyorlar bu vatandaşta burayı bulmuş.İki vatandaşında davranışını yanlış buluyorum oda ayrı..

Yasal protesto hakkı falan ayrı ülkede iktidarları eleştirebilecek bir muhalif güç yok. Muhalefet sadece siyasi partilerle değil basınıyla da olur ama bizde basın özgürlüğü yok en başta. E muhalefet denilen siyasi partiler de sadece kendi çıkarları doğrultusunda hareket edince halktan bu tür protesto çabaları gelmesi de normal. Ama şimdi bu arkadaşları bu konuda tenzih etmekle birlikte protesto esnasında tepki görünce veya gözaltına alınınca bir şeyler başardığını zanneden dikkat çekme çabasındaki gençlerimiz de var. Değişik bi ülkeyiz.

15822808_720319851448902_2506015399100475134_n.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...