Ohoooov o nasıl beyazlık öyle gözlerime bi şeyler oluyo kar küreme aracı hemen gelmeli sizin oraya.Bak bide burda çok kar var.Ekli dosyayı görüntüle 2922
Tank falan lazım Mazallah kar da arabalar gitmez falan![]()
Ohoooov o nasıl beyazlık öyle gözlerime bi şeyler oluyo kar küreme aracı hemen gelmeli sizin oraya.Bak bide burda çok kar var.Ekli dosyayı görüntüle 2922
Tank falan lazım Mazallah kar da arabalar gitmez falan![]()
Ben Afad ekiplerine haber verdimOhoooov o nasıl beyazlık öyle gözlerime bi şeyler oluyo kar küreme aracı hemen gelmeli sizin oraya.
Mahsur kalmışsın orda haber vererek iyi etmişsin kurtarsınlar seni.Ben Afad ekiplerine haber verdim
Tövbeliyim knk artık söz...Kardeş parti teşkilatı çalışanları bu kadar siyasete bağlamıyor ya![]()
aman olmasın valla ya 3 cm kar oldu hemen tatil bitsede kurtulsak sınavlar program bozuluyorhttps://twitter.com/huseyinbag/status/814548572670717952
@Koraykaya @emert20 beyler yarın tatil değilmiş üzgünüm
aman olmasın valla ya 3 cm kar oldu hemen tatil bitsede kurtulsak sınavlar program bozuluyor
Çoğu twete cevap verir iletişimi iyi ama okula arabayla girişi paralı yaptı yaktı canımızı. Dışarı koyup soğukta yürüyorum arabayla gittiğim günler.Sizin bu yeni rektörü sevdim bu arada, baya konuşkan twitterdan vs sohbeti muhabbeti seviyor sıcakkanlı
yeni rektör iyi ya bizim fakülteden ben seviyorum öğrencilerle sosyal bişeyleri yapmaya çabalıyor en azından uğraşıyor bence geleceği parlak ama emreye katılıyorum girişler paralı oldu araçla sıkıntıSizin bu yeni rektörü sevdim bu arada, baya konuşkan twitterdan vs sohbeti muhabbeti seviyor sıcakkanlı
Çoğu twete cevap verir iletişimi iyi ama okula arabayla girişi paralı yaptı yaktı canımızı. Dışarı koyup soğukta yürüyorum arabayla gittiğim günler.
Size katılıyorum. Ama bana kalırsa haksızlık da var çünkü motosikletliler herhangi bir şey ödemiyor onlara giriş ücretsiz. Biz dönemlik bandrol için 150 tl vermemiz gerekirken personele 10 tl gibi bir şey.hacı o konuda rektöre katılıyorum, mebla yüksektir düşüktür bilmiyorum bilgim yok ama üniversitenin içi büyük olsa da her yer araba. Ben sürekli gidip geliyodum bi ara sizin kampüse bazen araba koyacak yer bulamıyordum yani kampüs içinde hız yapanlar falan işin ucu kaçıyodu bi şekilde okula da sermaye olmuş oldu. kaldı ki bi çok üniversitede benzer uygulama var zaten
Size katılıyorum. Ama bana kalırsa haksızlık damvar çünkü motosikletliler herhangi bir şey ödemiyor onlara giriş ücretsiz. Biz dönemlik bandrol için 150 tl vermemiz gerekirken personele 10 tl gibi bir şey.
personelle öğrenci arasında uçurum var emrenin dediği gibi zaten öğrenciyiz iyice göçüyozhacı o konuda rektöre katılıyorum, mebla yüksektir düşüktür bilmiyorum bilgim yok ama üniversitenin içi büyük olsa da her yer araba. Ben sürekli gidip geliyodum bi ara sizin kampüse bazen araba koyacak yer bulamıyordum yani kampüs içinde hız yapanlar falan işin ucu kaçıyodu bi şekilde okula da sermaye olmuş oldu. kaldı ki bi çok üniversitede benzer uygulama var zaten
Bu ilk çıktığı zaman öğrenciye dönemlik 250 tl personele ücretsizdi. Sonra imza kampanyasıyla falan bu hale indirebildik. Okulun içine bisiklet istasyonu kurucaz diyorlar ama bakalım bekliyoruz.onlar adaletsiz olmuş, ayrıca 150 lira çok fazla yahu
Yakınsa iyi bi bisiklet alın onla gidin yav.Bu ilk çıktığı zaman öğrenciye dönemlik 250 tl personele ücretsizdi. Sonra imza kampanyasıyla falan bu hale indirebildik. Okulun içine bisiklet istasyonu kurucaz diyorlar ama bakalım bekliyoruz.
bisikletle kışın sorun yağmur çamur yazın iyide kışın sakatYakınsa iyi bi bisiklet alın onla gidin yav.
Bisikletim varda 12 km uzakta okul. Bide dönüşte ciddi bi rampa varYakınsa iyi bi bisiklet alın onla gidin yav.
Motor alın o zamanbisikletle kışın sorun yağmur çamur yazın iyide kışın sakat
kaldı zaten 1.5 senem ona alacağım para fiyat vergi plaka masarafı derken zaten çok uzak değilim okula dolmuş ve tabanvay sağolsunMotor alın o zamanScooter alın misss
Ehliyeti alırken keşke motor ehliyetiyle beraber alsaydım dedim ehliyeti aldıktan sonra da iş işten geçmiş oldu.Motor alın o zamanScooter alın misss