Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sizin bu yeni rektörü sevdim bu arada, baya konuşkan twitterdan vs sohbeti muhabbeti seviyor sıcakkanlı
yeni rektör iyi ya bizim fakülteden ben seviyorum öğrencilerle sosyal bişeyleri yapmaya çabalıyor en azından uğraşıyor bence geleceği parlak ama emreye katılıyorum girişler paralı oldu araçla sıkıntı

Çoğu twete cevap verir iletişimi iyi ama okula arabayla girişi paralı yaptı yaktı canımızı. Dışarı koyup soğukta yürüyorum arabayla gittiğim günler.

hacı o konuda rektöre katılıyorum, mebla yüksektir düşüktür bilmiyorum bilgim yok ama üniversitenin içi büyük olsa da her yer araba. Ben sürekli gidip geliyodum bi ara sizin kampüse bazen araba koyacak yer bulamıyordum yani kampüs içinde hız yapanlar falan işin ucu kaçıyodu bi şekilde okula da sermaye olmuş oldu. kaldı ki bi çok üniversitede benzer uygulama var zaten

hacı o konuda rektöre katılıyorum, mebla yüksektir düşüktür bilmiyorum bilgim yok ama üniversitenin içi büyük olsa da her yer araba. Ben sürekli gidip geliyodum bi ara sizin kampüse bazen araba koyacak yer bulamıyordum yani kampüs içinde hız yapanlar falan işin ucu kaçıyodu bi şekilde okula da sermaye olmuş oldu. kaldı ki bi çok üniversitede benzer uygulama var zaten
Size katılıyorum. Ama bana kalırsa haksızlık da var çünkü motosikletliler herhangi bir şey ödemiyor onlara giriş ücretsiz. Biz dönemlik bandrol için 150 tl vermemiz gerekirken personele 10 tl gibi bir şey.

Son düzenleme:
personelle öğrenci arasında uçurum var emrenin dediği gibi zaten öğrenciyiz iyice göçüyoz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...