Hangi sehirdesin?İşte içine ne koyulduğunu da bilmiyorum ki hiç anlamam nargileden zaten.İyi yapılmışından içmek isterdim.
Sana 760Li ama beni gezdiricen3xcellency Duyduğuma göre piyango sana çıkarsa focus rs'ler falan alıyomuşsun bana ne alacan la muğlalı)
İstanbul'da olsaydın temiz sağlam cafe önerirdim de antalyada bi bilgim yokAntalya
Ayıp ediyon yav yatağanın pis havasını solumaya gideriz senle beraberSana 760Li ama beni gezdiricen![]()
Direksoyondaki ben bu arada.Cmax bana yakışmış yav 1.5 182 olan. Tam benlik baba arabası ama arada basan.
Para köpeeen olsun ne istiyorsan onu alırızAyıp ediyon yav yatağanın pis havasını solumaya gideriz senle beraber![]()
Para köpeeen olsun ne istiyorsan onu alırızyeter ki sen böyle ol :* orhandan sonra sıra sende
![]()
Ama kanka sabahki hak etti sana laf atınca dayanmadımbana şiir falan yazma alerjim var![]()
hakaret boyutunu geçme, ciddi konuya baltalama hakaretli dalma kafi
![]()
Ama kanka sabahki hak etti sana laf atınca dayanmadım
Kanka haklı çıkmak istemiyodm ki hakaret etmek istemiştmyav tamam da şimdi koyun resmi falan koyduğun zaman adam heh hakaret ettine döndürüyo kendini haklı çıkarıyor, yavuzhanla da defalarca tartıştık ama hiç seviye sorunumuz yok. KArşındaki herkes aynı olamıyor senin en küçük bi yorumunu sana geri koz olarak kullanıyorsa hiç uzatmamak gerek kaldı ki sabahki arkadaşın ne kullandığı meçhul
HatırlatmaaaaaaaaaEn güzeli şahinciydi ehehehe![]()
Eyvallahhh panpaaaa![]()