Bana oralar hiç gelmez abi. Oralarda kafayi yerim herhalde.Antalya,izmir civarına taşın.
kızlar güzelmiş
Niye kafayı yiyonBana oralar hiç gelmez abi. Oralarda kafayi yerim herhalde.
adam haklı şuanki durmumuzun değerini bilmek lazımLa olum karı kız işlerine kafayı hiç takma emin ol böylesi daha iyi.
motor olayı, önceden yazmıştım net gidince orada öyle kalmış şimdi de yorum yapınca haberim olmadan yayınladı kendinimüdür boşver motoru, benim arkadaş var üniversiteden iktisat okuyodu çocuk. erasmusla polonyaya gitti, gittikten 1 ay sonra zonguldaktaki sevgilisini terketti. geldi bi sene sonra mezun oldu yüksek lisans bahanesine gine polonyaya gitti şimdi orda sevgili yapmış daha da gelmem diyo,
İzmire taşın sen,ukrayna ne ki dersin
Genel olarak bana yaşancak yer gibi gelmiyorlar yani bi garip abi anlayamadım ama sevmiyorum. Ankarada yaşarım mesela. Kiev mesela daha yaşanabilit geliyor.Niye kafayı yiyon
Yok be abi. Ben bıraktım o işleri@ilhan55 Ceyhun çavuşu tokatlamak lazım, kafayı yiyecek
Bende anlamadım ki ne demek istediğimiceyhun ben seni anladım, sana he he dedim millete karşı burda korudum ama sen benim dediğimi yalancı çıkardın hala daha ne demek istediğini söelmedin![]()
ayrıca da ukrayna polonya böyle, özenme oralara gidene kadar
![]()
![]()
Ankara her yönden ortalamanın üzerindedir.Ama kız,özel hayat gibi konularda antalya,izmir konuşur sen bir git.Genel olarak bana yaşancak yer gibi gelmiyorlar yani bi garip abi anlayamadım ama sevmiyorum. Ankarada yaşarım mesela.
Doğrudur abi vardır bi bildiğin.Ankara her yönden ortalamanın üzerindedir.Ama kız,özel hayat gibi konularda antalya,izmir konuşur sen bir git.
Olmadı everelim seniDoğrudur abi vardır bi bildiğin.
Hayir diyemem valla. Zaten erken evlenmek istiyorum da kız yok işte.Olmadı everelim seni
Hayir diyemem valla. Zaten erken evlenmek istiyorum da kız yok işte.
Olm paranda var nası yok lan.Modifiye buluşmaları felan oluyor onlara git.Biraz kekolar oluyor ama sen onları salla kızlarla tanış,takıl.Ücretli aracın ile fotoğraf çektiriyorlar ver paralarını birkaç fotoğraf çektir aracın ile felan oradan yürü..Ne kızlar var.150-200 Bin'lik arabayla git dibleri düşer.Hayir diyemem valla. Zaten erken evlenmek istiyorum da kız yok işte.