Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kızlar güzelmiş

müdür boşver motoru, benim arkadaş var üniversiteden iktisat okuyodu çocuk. erasmusla polonyaya gitti, gittikten 1 ay sonra zonguldaktaki sevgilisini terketti. geldi bi sene sonra mezun oldu yüksek lisans bahanesine gine polonyaya gitti şimdi orda sevgili yapmış daha da gelmem diyo,

müdür boşver motoru, benim arkadaş var üniversiteden iktisat okuyodu çocuk. erasmusla polonyaya gitti, gittikten 1 ay sonra zonguldaktaki sevgilisini terketti. geldi bi sene sonra mezun oldu yüksek lisans bahanesine gine polonyaya gitti şimdi orda sevgili yapmış daha da gelmem diyo,
motor olayı, önceden yazmıştım net gidince orada öyle kalmış şimdi de yorum yapınca haberim olmadan yayınladı kendini :D
benim meslekten ötürü yurtdışına gitme olasılığım var ama, nefsimize sahip çıkmamız lazım :oops:

yav yaşım 27 hiç bi zaman o taraflarda bezim olmadı ama şimdiki gençlerin cem yılmazın gösterisinde anlattığı gibi beyni farklı merkezden yönetiliyor. Düşünmeden coşmalarının sebebi bu... internetti oydu buydu herşey ellerinin altında, herşeyi öğrenebiliyorlar kolay ulaşabiliyorlar..

Hayir diyemem valla. Zaten erken evlenmek istiyorum da kız yok işte.
Olm paranda var nası yok lan.Modifiye buluşmaları felan oluyor onlara git.Biraz kekolar oluyor ama sen onları salla kızlarla tanış,takıl.Ücretli aracın ile fotoğraf çektiriyorlar ver paralarını birkaç fotoğraf çektir aracın ile felan oradan yürü..Ne kızlar var.150-200 Bin'lik arabayla git dibleri düşer.

Ekli dosyalar

• 14720591_1167667659939115_6746990203991099231_n.jpg
    14720591_1167667659939115_6746990203991099231_n.jpg
    55.7 KB · Görüntüleme: 142
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...