Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Puhahaha bu ne be :D istetme demiş, djital demiş. Devir evraklarında imla hatasıyla adamın başına iş açar bunlar. :D

Aynen, paspaslar ne iş bi sohbet muhabbet açıp öğrenmek lazım. O paspaslar yeni de, orijinal mi bilmek lazım. Zaten bir araba almadan önce mutlaka aynı model başka arabaları gezmek gerekiyor. İyice tanıyıp kül yutmaz olmak gerekiyor ki adamı ayakta... uyutmasınlar =)
Onun dışında ilandaki 15/15 fotoğrafa bak. Sürücü koltuğunun altında zemin döşemesinde yırtık filan mı var yoksa başka bir şey mi anlamadım onu.
Bir de sürücü kafalığının bacaklarına takılı ayaklar var. Askı aparatı alınmış aksesuar olarak. A6 kullanan adam ceket giyer. Onu da istemek gerek :)
Arka tarafın 12V soket kapağını da istiyorum :D

hahaahahahah :D :D kastettiğim şey bu işte ben normalde detaylara çok takılan bi insanım ama bu tür arabalarda çok tecrübem olmadığı için iç unsurları farkedemiyorum, zemin döşemesindeki yırtık veya yama gibi duruyo ben de anlamadım çokta alakasız bi yer, askı aparatını verirler heralde bagajdadır o :D

Arkadan kazası var. Telefonda irili ufaklı kazası var mı, varsa nedir diye sorduğunuzda kazası yok derse direk telefonu kapatın :) @maximaorhan ve @alfhonso kaportaya zaten yağdırmışlar :) , arka tampon soldan açılma yapmış çok belli oluyor. Sağ arka kapının arka alt köşesi de normal değil.
Arabada lpg filan yok ama arıza ışığı yanıyor. İnceletmek gerek.
Bir de, kışlık diye geçici olarak konmadıysa arabanın üstündeki paspaslar tam fiyasko. Orijinal halı paspasları yoksa direk eleyin. Araba sanayide kucaktan kucağa gezmiş demektir.
Km bence yüksek değil çünkü bu tarz araçlar genelde uzun yol aracı olarak kullanılıyor.
Bu araçtan vazgeçtim hocam yorumun için teşekkür ettim.

Araba güzel dolu ama bundada boya var.Hepsinden önemliside Fiyat 160 bin ben 90-110 aralığında kalsa iyi diyordum :) Daha üstüne çıkarsam en azından dizel olsun diye düşünüyorum :) Bu bizi aşar :)

abbauuu ben o boyalı kısımları şimdi gördüm :D

Pazarda satılan 20 liralık teyze çantalarının malzemesinden koltuk kaplamışlar, 5 vites doğan vites kolunu döner vaziyette takmışlar, Doblo'dan mı nereden bişeyden jantları çıkarmışlar. Arkasına akıllarına geleni yazmışlar. Sonra bir de verirken karşılığında para istiyorlar...

Son düzenleme:
arka stoplar lada vaz çakması, aynalar elektrikli yapmışlar :D USBLİ FAN :D :D :D direksiyona değinmiyorum zaten ,:D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...