Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlber Ortaylı Türklerin tarihi serisi
İlber Ortaylı Yakın tarihin gerçekleri
İlber Ortaylı İmparatorluğun en uzun yılları
Halil İnalcık Osmanlı imp. klasik çağ
Halil inalcık osmanlı ve modern Türkiye
Halil inalcık devleti aliyye
Turgut Özakman Şu çılgın türkler
H.N. Atsız Ruh Adam
Atsız Türk tarihinde meseleler
Atsız Deli kurt
Bunlar benim okuduklarım @ilhan55 abi tavsiye ederim. Hazır tarih öğretmenliği okuyan arkadaşımız da var o da öneride bulunursa alıp okuruz hep beraber.
Teşekkür ettim.

Bu şekil araç fotoğraflı büyük boy poster veya duvar sticker'ı alan veya tavsiye edecek var mı?
Türkiye'de adam akıllı bulamadım şimdi Çin işine de girmek istemiyorum.
il_fullxfull.296405482.jpg

Sayın abiler odama dekor amaçlı 19 TL'ye bunu aldım inanılmaz şaşkınım :D
Gerçekten çok kaliteli çıktı fotoğraf yüksek çözünürlükte kaliteli baskı.
Almayı düşünen varsa kesinlikle tavsiye ederim annem içinde aldım bir iki farklı resim onlarda aynı şekilde kaliteli.

http://www.hepsiburada.com/turkuaz-dekoratif-5-parcali-mdf-tablo-mp5103375-p-DKPHMDFT-10
Ekli dosyayı görüntüle 3086
Yorumlarda kötü bi kokusu var demişler var mı öyle bişe?

benim hala yok yav, var gibi de benim değil yani odada masaüstü var babam öğlen damlıyo masaüstünde okey oynamak için :D babamla ortaklaşa kullanıyoruz gibi bişi :D

Söylemesi ayıptır, evde benim odamın ederi, evin geri kalanının toplamıyla yarışır :D İnşaatta başında durmanın karşılığı. Tesisatı bile kendime göre döşettim öyle söyleyeyim. :D

Söylemesi ayıptır, evde benim odamın ederi, evin geri kalanının toplamıyla yarışır :D İnşaatta başında durmanın karşılığı. Tesisatı bile kendime göre döşettim öyle söyleyeyim. :D

yav benim oda L tipi misafir odasının ucundan dolapla bölünmüş hali asdfasf Ya ben üniversitedeyken taşındık buraya, ben de burda olmadığım için çok takmadım daha kendi evimmiş gibi bile gelmiyor bazen :D

yav benim oda L tipi misafir odasının ucundan dolapla bölünmüş hali asdfasf Ya ben üniversitedeyken taşındık buraya, ben de burda olmadığım için çok takmadım daha kendi evimmiş gibi bile gelmiyor bazen :D
1999'da liseye başlarken çıktım bu evden, 2016 Haziran'da geri döndüm ve evi baştan yarattık. Valla evrakta sahtecilik yaparak tapuyu üzerime almam an meselesi :D Sen nasıl o kadar yabancı kaldın ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...