Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
senn bu sistemi kuracak nerde çalıştın yazın ? Çırağan sarayında müdürlük falan mı yaptın :D :D
Ağabey ne abarttınız :D
Hard Core çıraklık yaptık :D Eşek gibi çalıştık :D
Bilgisayar 2 yıl önce alındı diğerlerini yazın aldım :D (4 yıl boyunca araştırmıştım almadan her sene yenisi çıktı buna nasipmiş :D)

Bedirhan'ın malzemeleri satsak sizin arabayı revizyona sokarız galiba ahshahshahah

he la babam diyodu motoru indirmişken hazır baskı balatayı falanda yenileyelim şanzıman iyi ama ona falanda baktıralım dedi dedim baba evi satalım arabaya yatıralım istiyosan dedim bedirhanın malzemeler de olur :D

Oğlum araba almaklan bitiyormu sanıyorsun :D
Bakımı mazotu onlar ileride İnşallah :D
Şimdilik elektrik girmedikçe sıkıntı yok:D

mazotlu değil başkan tüplü bu :p

Ağabey ne abarttınız :D
Hard Core çıraklık yaptık :D Eşek gibi çalıştık :D
Bilgisayar 2 yıl önce alındı diğerlerini yazın aldım :D (4 yıl boyunca araştırmıştım almadan her sene yenisi çıktı buna nasipmiş :D)

Ben zamanında çıraklık yaparken haftalık 10 lira alıyorum diye bayram ilan ediyodum hey yavrum hey :D Sonra babamın yanında çıraklık yapmaya başladım para pul alamadım :p

he la babam diyodu motoru indirmişken hazır baskı balatayı falanda yenileyelim şanzıman iyi ama ona falanda baktıralım dedi dedim baba evi satalım arabaya yatıralım istiyosan dedim bedirhanın malzemeler de olur :D

mazotlu değil başkan tüplü bu :p

Şu hayatta bıracağım tek servetim :D
Evden çıkarken hırsız falan girer diye laptopu sokmadığım yer kalmadı :D

O değilde biz bugün babamla bi kabaca hesap yaptık, arabayı 3500e aldık ama yaptığımız masraflar vs şu an bizim arabanın bize maliyeti 6000 falan, tahmini 2000 lira daha yicek, sonra bi de kaporta toplama 3bin lira daha oldu mu 11bin lira. Sonra satanın emenike

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...