Evet reis, sinemadayken o tank sahnesinde 2 kişi ayağa kalkıp allahu akbar demişti.Dağ 2 çok fena gaza getiriyor insanı yav

Evet reis, sinemadayken o tank sahnesinde 2 kişi ayağa kalkıp allahu akbar demişti.Dağ 2 çok fena gaza getiriyor insanı yav
Güzel taktik vallahi kalp dayanmazDağ 2'yi izlemedim.Çıktığı zaman alıp Evde projeksiyon cihazından yansıtıp tek başıma içerek izleyeceğim.
onları benımle bır odaya kapatcan aslında.Evet reis, sinemadayken o tank sahnesinde 2 kişi ayağa kalkıp allahu akbar demişti.![]()
2000 mesaj yazmışsın onu kutluyorBana bi ödül verildi lan yine noluyo ahshahahh
Biz avm nin otoparkını kontrol etmiştik arkadaşlar laEvet reis, sinemadayken o tank sahnesinde 2 kişi ayağa kalkıp allahu akbar demişti.![]()
devam beyler konustugumuz gıbı orhan abının her yazısına lıke abanıyoruz bakalım nereye kadar gıdecekBana bi ödül verildi lan yine noluyo ahshahahh
İpten çözdükleri gözü bağlı türkmen kızının önce tecavüz etcekler diye korkup komutanın Türk armasını görünce sarıldığı sahne nasıl ? Kusura bakmayın ama ben ağladımDağ 2 çok fena gaza getiriyor insanı yav
İnsanlar niye bu kadar savaşmaya meraklı anlamıyorumonları benımle bır odaya kapatcan aslında.
Aynen sonradan düştü jeton ceyhun2000 mesaj yazmışsın onu kutluyor
Olm izlemeyenler var niye spoiler veriyon ahdyahshahahİpten çözdükleri gözü bağlı türkmen kızının önce tecavüz etcekler diye korkup komutanın Türk armasını görünce sarıldığı sahne nasıl ? Kusura bakmayın ama ben ağladım
kimse savası sevmez bence. ama ornek verıyorum benım aıleme bırı bırsey yapmaya kalkarsa kalkar vururum.net soyluyorum. buradakı aıle ulkemız oluyor. sen anla.İnsanlar niye bu kadar savaşmaya meraklı anlamıyorum![]()
Keskin nişancının her adam vurmadan önce şiirin mısralarını okumasıda güzeldi ya.İpten çözdükleri gözü bağlı türkmen kızının önce tecavüz etcekler diye korkup komutanın Türk armasını görünce sarıldığı sahne nasıl ? Kusura bakmayın ama ben ağladım
yaklaşık suriyede iç savaşın başladığı yıllarda ağlamıştım, o günden sonra duygusuzlaştım kusura bakmayınİpten çözdükleri gözü bağlı türkmen kızının önce tecavüz etcekler diye korkup komutanın Türk armasını görünce sarıldığı sahne nasıl ? Kusura bakmayın ama ben ağladım
Evet la orda oturuyom sen nerdesinAbi profil foto termosos bulvarında ki Shell'den mi? @Yasin Aygun
arkadas spoıler yagıyor. yavasKeskin nişancının her adam vurmadan önce şiirin mısralarını okumasıda güzeldi ya.
"Kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için."