Çok büyük bir müstakil evim olsa bir odasını sinema odası yapıp alırdım o cihazdan ama şuan bizi aşar tabi..2 Liralık sistem işini görür ve keyif verir.Yok abi 27 bizi aşar napacam 27'lik aletle sinema salonu işletecek degilim ya![]()
Çok büyük bir müstakil evim olsa bir odasını sinema odası yapıp alırdım o cihazdan ama şuan bizi aşar tabi..2 Liralık sistem işini görür ve keyif verir.Yok abi 27 bizi aşar napacam 27'lik aletle sinema salonu işletecek degilim ya![]()
Abi ne diyon ya tövbe tövbeKitabı filme tercih ederim engineerofwomenyasinaygun
edit: berkin online mış gerek yok şimdi cezaya flaan ahdyahdhah
Ben hep 15 lira veriyorum iş bankası kartımlayada ınternette acık bılet satılıyor. yada bazı gunler cınemax ındırım yapıyor yada turkcell vs yeterkı ınsan bulmak ıstesın. ıstersem o aksam sınema kapatcak kadar param olsun yınede bır bılete 25 lıra cıvarını vermeyı mantıklı bulmuyorum kendı adıma. bıde mısır ekle oda 20 lıra ayıptır. koyuyorum cantama mısır tertemız.
Şu tatlış kardeşine dediğin şeye bak womenmış. Vites atışımı görsen dediğine pişman olurdun allah bilir oraya biç yazcakmışındırKitabı filme tercih ederim engineerofwomenyasinaygun
edit: berkin online mış gerek yok şimdi cezaya flaan ahdyahdhah
Aynen ben de bi kız düşürünce gidiyom başka da işim olmaz.Sinema'lardan artık keyif alamıyorum.Yeni nesil ergenlerin fingirdemesi dinlemek eşliğinde film izlemek bana keyif vermiyor.
siz birde en arkada oturun. bu liseliler fena valla. en son bak ben onu bılmıyordum dıye bagırasım gelmıstıde susmustumSinema'lardan artık keyif alamıyorum.Yeni nesil ergenlerin fingirdemesi dinlemek eşliğinde film izlemek bana keyif vermiyor.
Tamam lan düzelttimŞu tatlış kardeşine dediğin şeye bak womenmış. Vites atışımı görsen dediğine pişman olurdun allah bilir oraya biç yazcakmışındır
eski kızla gitmiştik mısır ve kolada aldık 30 lira girmişti, sen niye o kadar pahalı alıyorsunBen hep 15 lira veriyorum iş bankası kartımlaMısır yemiyom 10 lira mısır
![]()
![]()
su kadıkoydekı akasya ya gelsene. bılet 26 mısır 20 kusur. 2 kısılık mısır 30 dıye hatırlıyorumeski kızla gitmiştik mısır ve kolada aldık 30 lira girmişti, sen niye o kadar pahalı alıyorsun
Zaten sinemaya bizim nesilden bi ben fingirdemeye gitmiyom yav. Hep pederle gidiyom valla cıkıştada ufak gazlama ve kokoreç eşliğinde (duruma gore kellepaça veya işkembe bol sarımsaklı) eve dönüyoruz valla ayıptır söylemesiSinema'lardan artık keyif alamıyorum.Yeni nesil ergenlerin fingirdemesi dinlemek eşliğinde film izlemek bana keyif vermiyor.
EheheTamam lan düzelttim
Tatlış olduğun konusunda hem fikiriz ama![]()
Bileti ucuz yapıp mısırdan geçiriyolar bizim ordaeski kızla gitmiştik mısır ve kolada aldık 30 lira girmişti, sen niye o kadar pahalı alıyorsun
akasya ya tek gitme sebebim aypon bayisinin olması, benim gibi züürt öğrenciyi aşar oralarsu kadıkoydekı akasya ya gelsene. bılet 26 mısır 20 kusur. 2 kısılık mısır 30 dıye hatırlıyorum
oglum sen tabıkı gıtmeyecen. ıkı haftadır butun forum atesını sondurmeye calısıyoruzZaten sinemaya bizim nesilden bi ben fingirdemeye gitmiyom yav. Hep pederle gidiyom valla cıkıştada ufak gazlama ve kokoreç eşliğinde (duruma gore kellepaça veya işkembe bol sarımsaklı) eve dönüyoruz valla ayıptır söylemesi.
İstinye Park daha kaliteli bence Akasya'dan. İstinyenin IMAX sistemi bence daha başarılı bide.su kadıkoydekı akasya ya gelsene. bılet 26 mısır 20 kusur. 2 kısılık mısır 30 dıye hatırlıyorum
ıphone kullanan züürt. degısıkakasya ya tek gitme sebebim aypon bayisinin olması, benim gibi züürt öğrenciyi aşar oralar![]()
kesınlıkle hemfıkırımİstinye Park daha kaliteli bence Akasya'dan. İstinyenin IMAX sistemi bence daha başarılı bide.
Ateşim yok abi benim benim sevgilim yok. Zaten olsa da para yetismez ona malum bende biraz savurgan bi adamım bazen ipin ucu fazla kaçıyor.oglum sen tabıkı gıtmeyecen. ıkı haftadır butun forum atesını sondurmeye calısıyoruz![]()