Aynenilhan abiyi kızdırmayın tokatlar valla

Aynenilhan abiyi kızdırmayın tokatlar valla
Dakikası dakikasını tutmuyor buranınLan o değil biz bu başlıkta dün şahin doğan tartışırken ne ara buralara geldik.
Düzelttim babam, şimdikine bak daha muazzamşundaki alıntıyı da düzenlesek muazzam olur![]()
ahahahah dedesi öldüğünde morel için arkadaşını götüren bile var ahahshas ama cidden işim olmaztaaabi yav zaten başımızdaki abiler hep konuşuyor o orda bu burda ama hiç gitmezsiniz![]()
Ulan şimdi düşündümde benim bu sohbetlerin içine ne işim var?Ben gidiyorum ula![]()
ahahahah dedesi öldüğünde morel için arkadaşını götüren bile var ahahshas ama cidden işim olmaz
fiestaya benzin atarım mekanik orgazm![]()
ahahaha sanayiden yetişmeyim ben, neler var nelerrbiraz daha silkelesek neler çıkacak acaba senden![]()
![]()
Yaşlandım olm ben Sabah 6'da kalkıp sigara eşliğinde 70-80 ler klasikleri dinliyorum gelmez bana öyle işler baba yorgun ellemeyin@ilhan55 abi daha cabrio merso alıp samsun gecelerini kazan biz kepce dolanacaktık???
Adam sanayici adambiraz daha silkelesek neler çıkacak acaba senden![]()
![]()
ahahaha sanayiden yetişmeyim ben, neler var nelerr
Ben bile şu yaşımda sanayide neler duydum nelerahahaha sanayiden yetişmeyim ben, neler var nelerr
Benle ne alakası var abi sizin icinizde var yanibunlar hep ceyhunun sucu. adam atesını foruma yaydı bakın dıyorum topluca atalım bısıler bı hafta falan terapıye gıtsın boyle olmayacak bende dalmısım yoldan cıkartıyor adam hepımızı![]()
Yaşlandım olm ben Sabah 6'da kalkıp sigara eşliğinde 70-80 ler klasikleri dinliyorum gelmez bana öyle işler baba yorgun ellemeyin![]()
Ben seni tanıyorum ama sen beni tanımıyorsunÇok garip nerdeyse kimse kimseyi tanımıyo
bizim ustalar haftanın son günü gitmeden önce full tatlı yiyorlardı, neden diye sordum direk mala gidiyor dediler ahashhasal benden de o kadar) akşamüstü dükkan sahibi elinde siyah poşetle girer ve kapıları kapatır, soran olursa müşteri geldi önemli toplantı var der
![]()
![]()
aramızda uzaylılar mı war??Çok garip nerdeyse kimse kimseyi tanımıyo