Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
motor çevirmiyorsa sıkıntı büyük, krank bile kitlemiş olabilir senden bir şey isteyeceğim abi
çekebilirsen yapılırken veya sökülmüşken bana wpden foto atabilir misin

bize de öyle geliyo müdür bakalım, hatta ümidi kestik tamirciye devirdaime falan da bakalım işte baskı balata ne durumda sıkıntı yok ama yine de bakalım hazır açılmışken falan filan mevzusuna geldik :)))

bize de öyle geliyo müdür bakalım, hatta ümidi kestik tamirciye devirdaime falan da bakalım işte baskı balata ne durumda sıkıntı yok ama yine de bakalım hazır açılmışken falan filan mevzusuna geldik :)))
bende frenlerı sag on suspansıyonu bıde yag degısımı ve bakıma verdım ekstradan baya masraf cıkcak dedıler bugun arayıp. ya su evlenme vs olmasa ıdı araba degıstırmek cok ıstıyorumda su andakı otv ıle butce sarsılır baya ya

bende frenlerı sag on suspansıyonu bıde yag degısımı ve bakıma verdım ekstradan baya masraf cıkcak dedıler bugun arayıp. ya su evlenme vs olmasa ıdı araba degıstırmek cok ıstıyorumda su andakı otv ıle butce sarsılır baya ya
Sana sardıralim bi V6 AMAROK bak keyfine usta.

ya benım su an butce kısmam lazım. yanı bır ust segmente veya farklı segment arayıslarım yok. c segmentı hep ıstıyorum bırde artık sonucta bu farklı bır hayat kurmak var ısın ucunda. ev fıyatlarıda malum butceyı sarmamak su otv ıle ımkansız

sıkıntı abi hani hiç beklemediğin anda buluyor işte böyle

valla müdür biliyorsun bende işe başlayabilmiş olsaydım hiç sıkıntı yoktu zaten kendime araba alacağım diyorum taunus yatsın bir ay farketmez yavaş yavaş toplanır diyeceğim ama öyle pis bi zamanki hesaplar 2bin lirayı bulacak gibi duruyo geçebilir de ama benim işe ne zaman başlayacağım belli değil en erken ocak sonu şubat başı gibi duruyor sinirler gergin

valla müdür biliyorsun bende işe başlayabilmiş olsaydım hiç sıkıntı yoktu zaten kendime araba alacağım diyorum taunus yatsın bir ay farketmez yavaş yavaş toplanır diyeceğim ama öyle pis bi zamanki hesaplar 2bin lirayı bulacak gibi duruyo geçebilir de ama benim işe ne zaman başlayacağım belli değil en erken ocak sonu şubat başı gibi duruyor sinirler gergin
acıkca soyleyeyım hesaplıyoruz bız oturup. eve ayda 10 mılyar gırerse bır 9 sene sonra belkı ev sahıbı olabılıyoruz aılelere yakın. saka gıbı ya .

Hatta hazır fotoğraf çekmişken restorasyon diye başlık aç abi araç güncellendikçe eklersin. Tabi sen paylaşmak istersen.

acıkca soyleyeyım hesaplıyoruz bız oturup. eve ayda 10 mılyar gırerse bır 9 sene sonra belkı ev sahıbı olabılıyoruz aılelere yakın. saka gıbı ya .

aynen öyle bak 5 senedir hayatımda kimse yok ama bunun tek sebebi maddi durumdur, işimi gücümü kurayım özgürlüğümü alayım ondan sonra dedim yani şimdi birini bulsam yaş 27 bulacağım kız en az 24 25 e kaç sene sevgili vs olarak bekleyebilecek ki, ev almak falan zaten bayaaa bi uzak hayal.

Hatta hazır fotoğraf çekmişken restorasyon diye başlık aç abi araç güncellendikçe eklersin. Tabi sen paylaşmak istersen.

valla ben istiyorum da tamirci epey uzakta her an her dk iş üstünde yanında olamayabilirim, bi de amcanın dediğine göre akşamları falan da çalışıyomuş 3ncü sanayiiye sürekli git gel biraz zor olabilir ama kaporta revizyonunda facebooktan canlı yayın yapacam :p

Kemik tutmaya başlamış, kist için biyopsi bekliyoruz​

ne zamana sonuçlanacak biyopsi ?

aynen öyle bak 5 senedir hayatımda kimse yok ama bunun tek sebebi maddi durumdur, işimi gücümü kurayım özgürlüğümü alayım ondan sonra dedim yani şimdi birini bulsam yaş 27 bulacağım kız en az 24 25 e kaç sene sevgili vs olarak bekleyebilecek ki, ev almak falan zaten bayaaa bi uzak hayal.
Dünya kadar malın olacağına fındık kadar çam ağacın olsun

cıddı anlamda ben umıdımı kaybedıyorum. su andakı arabamı sonucta ben bır kısmını versemde baba parası ıle aldım. bundanda gram hosnut degılım ama el mecbur ıhtıyac vardı oldukca aldık. sımdı hersey tamam ama ben gıdıpte aılemın elıne bakmak ıstemıyorum ama bakmak zorundayım . adam demezmı ulan sana kac sene daha bakcaz dıye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...