Ahahah abi valla bazen kendimi zor tutuyorum cozuttummu tam cozuturum.Olm sen yaşından olgun davranıyosun zaten yeminle lisedeki halimi görüyorum sende

Ahahah abi valla bazen kendimi zor tutuyorum cozuttummu tam cozuturum.Olm sen yaşından olgun davranıyosun zaten yeminle lisedeki halimi görüyorum sende
Lisedeyken İzmirli bi sevgilim olmuştu. E o zamanlar seviyodum kızı cinsellik geçmiyodu aklımdan ona karşı. Sırf cinsellik yok diye ayrılmıştı benden bunu da sonraki sevgilimden öğrenmiştim. İkisi yakın arkadaştıYasin neyi bekliyon iki üç güzel fotoğrafı mı atayım yani![]()
eyvallah abi teşekkürler)
Benim mi? 18.karıştırma arşivi)
taklacı güvercin yaş kaç ?
Lisedeyken İzmirli bi sevgilim olmuştu. E o zamanlar seviyodum kızı cinsellik geçmiyodu aklımdan ona karşı. Sırf cinsellik yok diye ayrılmıştı benden bunu da sonraki sevgilimden öğrenmiştim. İkisi yakın arkadaştı
2 yıl sonra abi yanlışlık olmasınsevgilinin yakın arkadaşıyla sevgili oldun yani ?))))
Benim mi? 18.
Ulan hic huyum değildir geçmiş sayfaları okumak şansa rastgele bi sayfayı açtım bunu gördüm.Yav o civcivin gerçek ismi değil mi orhan ? @alfhonso
en az 10 yıl eğer sosyal aktivite yapmam gezmem sıçmam diyosanız 6-7 yılGünaydın agalar ne yazmışsınız maşallahınız var valla
Azıcık geriden geleyim
@gtepro gibi filmlere hep babamla gittimEn son önümüzdeki ergen sürüsü yiyişiyodu neyse
Babam da bana hep der bana babamdan hiç bi şey kalmadı kendi ayaklarım üstünde durdum sen de öyle olacaksın filan der.Şu an Allah'a şükür 2 evimiz 1 arabamız var.Açlık sınırının 4000 tl olduğu ülkede İstanbul'dan iyi bi ev alabilmek için kaç sene çalışmak lazım acaba![]()