Yok mu ısparta da ögrenci bütçesine uygun iyi lokantalarNeyse bugün de peynirli poğaça yiyeyim değişiklik olsun simite de peynir yerine çikolat sürerim farklılık olur

Yok mu ısparta da ögrenci bütçesine uygun iyi lokantalarNeyse bugün de peynirli poğaça yiyeyim değişiklik olsun simite de peynir yerine çikolat sürerim farklılık olur
Abi kahvaltı yapcam ya yoksa zaten dün yemek yapıp dolaba koydum öğlen akşam sıkıntı değilYok mu ısparta da ögrenci bütçesine uygun iyi lokantalar![]()
İyiymişAbi kahvaltı yapcam ya yoksa zaten dün yemek yapıp dolaba koydum öğlen akşam sıkıntı değil![]()
Aynen havayı rahat atıyorumDüzboru olunca beyin daha rahat çalışıyo diğerlerinin backpressure yüksek olduğu için zor sorularda beyin yavaş çalışıyodur
Kırsal motorin satan yerlerden birinin çakma kartıdır oBence herkes Flash tv açsın benzin indirim kartı satıyolar.Lanjdzhljsşdhg<s
Kırsal kalmadı be abi var mı hala ?Kırsal motorin satan yerlerden birinin çakma kartıdır o
Güvenilmez![]()
Küçük ilçelerde köylerde var diye biliyorumKırsal kalmadı be abi var mı hala ?
Valla ben acımıyorum arada ucuzundan koy abi diyorum adamın teki abi bu arabaya yuro koysan daha iyi olur dedi. Dedim ne farkı var ucuzu zararlı mı dedim yok değil de performans düşer dedi. E ben performans istemiyorum kiKüçük ilçelerde köylerde var diye biliyorum
özellikle traktörler için ucuz yakıt muhabbeti
Boluda görmüştüm![]()
Ucuzu kırsal motorin degil biliyorsundurValla ben acımıyorum arada ucuzundan koy abi diyorum adamın teki abi bu arabaya yuro koysan daha iyi olur dedi. Dedim ne farkı var ucuzu zararlı mı dedim yok değil de performans düşer dedi. E ben performans istemiyorum ki
Lpg ilk türkiyeye geldigi zaman istanbulda her tarafta yoktu.Lpg candır.![]()
Yok be abi kafayı bozup günlerce araştırdım. Hatta olayın tam bilincinde, bilgisi olan pompacılar sadece katkısı daha az diyor. Enjektör temizleyici-yakıtı inceltici bazı katkıları varmış. Hepsi belirli standartlara göre üretiliyor. Ecoforce daha uzun menzil gidiyor ultraforce daha az. Tabi insan yine güvenemiyo bazen ultra bazen eco alıyorum karışıp gidiyo işteUcuzu kırsal motorin degil biliyorsundur
yakıt kalitesi düşüktür sadece o da bildigim kadarı ile çekişini düşürür aracın
Zaten 1.3 lere multijetlere kolay kolay birşey olmaz .Örnek vermek gerekirseYok be abi kafayı bozup günlerce araştırdım. Hatta olayın tam bilincinde, bilgisi olan pompacılar sadece katkısı daha az diyor. Enjektör temizleyici-yakıtı inceltici bazı katkıları varmış. Hepsi belirli standartlara göre üretiliyor. Ecoforce daha uzun menzil gidiyor ultraforce daha az. Tabi insan yine güvenemiyo bazen ultra bazen eco alıyorum karışıp gidiyo işte![]()