Biz arkadaşlarla kaçarız bazen yükseklere..Clio ST Var arkadaşımda bagaja uyku tulumlarını,çadırları ve erzakları atar gideriz.Beyler aranızda kamp yapmayı seven var mı çadır falan![]()
Biz arkadaşlarla kaçarız bazen yükseklere..Clio ST Var arkadaşımda bagaja uyku tulumlarını,çadırları ve erzakları atar gideriz.Beyler aranızda kamp yapmayı seven var mı çadır falan![]()
Yarın cuma namaza gidecekler sanırımBuralar sessiz bugün herkes erken kaçtı.
Peder ve arkadasları ile 6 Amarok kampa gidiyoruz hemen her yıl. Bu yılda gidecez. Gelibolu taraflarını düşünuyoruz ama bakalimBeyler aranızda kamp yapmayı seven var mı çadır falan![]()
Istanbda olsam kesin gelirdim [emoji3]Peder ve arkadasları ile 6 Amarok kampa gidiyoruz hemen her yıl. Bu yılda gidecez. Gelibolu taraflarını düşünuyoruz ama bakalim.
Valla şeref duyariz abi gelirsenIstanbda olsam kesin gelirdim [emoji3]
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam random dedim, dışarıdaki sesin aynısını verdi asdşlfkaşgjşiddetle tavsiye ediyorum https://www.noisli.com/
Her sabah...Beyler aranızda kamp yapmayı seven var mı çadır falan![]()
Evet o hafif benzin kokusu beni benden alıyorBir de, arabamda yatmayı çadıra tercih ederim. Bana inanılmaz huzur veriyor.
Neeee benzin mi, zenginsin demek. Biz Lpg den kafa oluyoq.Evet o hafif benzin kokusu beni benden alıyor![]()
Eskidendi canem şimdi mazotlu var ben deNeeee benzin mi, zenginsin demek. Biz Lpg den kafa oluyoq.
Bakalım arabayı biraz gıdıklıcamOnu çektinmi sıkıntı.![]()
Senin makine deli. Artık 3 de sarar durursun.Bakalım arabayı biraz gıdıklıcamyazılım büyük turbo bir de fren balata&diski değiştiresim var
1.5 crdi era artık Azraile 260la giderim
![]()
İlk aldığımda offsetli jantlar ve geniş lastikleri vardı çok fena yol tutuyordu da apaçilik bana göre değil diye değiştirmiştim gelen roll istiyoduSenin makine deli. Artık 3 de sarar durursun.![]()
ahahahah stock olucak yükliycen onu az gerektiğinde roll yapıcan.İlk aldığımda offsetli jantlar ve geniş lastikleri vardı çok fena yol tutuyordu da apaçilik bana göre değil diye değiştirmiştim gelen roll istiyodu![]()
Ne oldu da yazdı bunu.Bu gecenin dramı. Herkese iyi geceler.Ekli dosyayı görüntüle 3184
Ne oldu da yazdı bunu.![]()