Gününüz aydın olsun gençler hayırlı cumalar, @123456mtn Suvasun gülü ne durumdasın ?
Sağol Hakan AbiAs gardaş, başarılar bugünki sınavlarda
Günyadın panpalar. @DuzboruDownpipe as.
2 saat sonra matematik performansı girecek ondan dolayı iç güveyinden hallice. Senin keyiflerin nasılsın panpagünaydın genç naaaabıonuzz nası keyifler ?
2 saat sonra matematik performansı girecek ondan dolayı iç güveyinden hallice. Senin keyiflerin nasılsın panpa![]()
İngilizce kaçacak bana da 9.50-10.30 arasıaynı be ya, Aliyle dalga geçiyoruz falan da adam yine çalışıyor sende hiç ses yok![]()
Valla ne yalan söyliyim bu matematik için dün çalışmadım. Ama sınavlarım zaten 1.5 hafta önce bitti.aynı be ya, Aliyle dalga geçiyoruz falan da adam yine çalışıyor sende hiç ses yok![]()
Panpa madem girecez kabire sinav girsin habire yapacak birşey yokİngilizce kaçacak bana da 9.50-10.30 arası![]()
İngilizce kaçacak bana da 9.50-10.30 arası![]()
Valla ne yalan söyliyim bu matematik için dün çalışmadım. Ama sınavlarım zaten 1.5 hafta önce bitti.
Almanca kolay da ingilizce temelim yok ve ders işlemiyoruzyaav ingilizce almanca kolay zaten yav kimse dinlemiyor herkes telefonla oynuyor
Almanca kolay da ingilizce temelim yok ve ders işlemiyoruz
Ovv ye A grubu hastaların ameliyatı bugün yokmuş.
La kolum için komple tomografi nedir ? Soyundurdular bide ordaki abladan utandım![]()
Fake Hospital ???????Ovv ye A grubu hastaların ameliyatı bugün yokmuş.
La kolum için komple tomografi nedir ? Soyundurdular bide ordaki abladan utandım![]()
Pnp oraya da üyesin galibaFake Hospital ???????![]()