Sana da Günaydın lan eğriboruBana demedin trip s.s.
Sana da Günaydın lan eğriboruBana demedin trip s.s.
Neyse ben röpdeşembırımı giyip kahvaltı yapmaya gidiyorum öğleden sonra görüşürüz
Banvit'in yüzde 79,48'ine denk gelen hisselerinin tamamı Brezilyalı BRF S.A.'nın bağlı ortaklığı olan BRF GmbH'ye satıldı.içimden bi ses çok farklı şeyler söylüyor da haydi bakalım hayırlısı
Yarın 2 sınavdan sonra eğri olabilirim ama şu an düzümSana da Günaydın lan eğriboru
Yaşlandın abi geriden geliyorsunOha emenike banvit de mi satıldı
Banvit'in yüzde 79,48'ine denk gelen hisselerinin tamamı Brezilyalı BRF S.A.'nın bağlı ortaklığı olan BRF GmbH'ye satıldı.
Sende şu satılan sirketlerin listesi vardı onu bana atsana pm ile 2dkBanvit'in yüzde 79,48'ine denk gelen hisselerinin tamamı Brezilyalı BRF S.A.'nın bağlı ortaklığı olan BRF GmbH'ye satıldı.
koyun deyince kızıyosunuz bana paskdokasd@Yasin Aygun 'den duydum az önce, Bu Brezilyalı kardeşlerimizin arjan düşmanlara karşı kazandığı bir zaferdir
Kaynak: Brezilya Milliyetçiliği
gecsın abı gecsın benzınde 10 lıra olsun ınsallah reısın paraya ıhtıyacı varilk görüşme 338le geçti, referandum olsun olmasın maddeleri ne olsun görüşmelerine geçilecek bugünden itibaren, bi kaç güne referandum oylamasına geçilir deniyor. 338 rakamı kritik 330a düşebilir geçmeyebilir diyolar da ben pek öyle düşünmüyorum geçecek gibi
Airbus A340 alacaklar bi tane daha çaktırma şşşgecsın abı gecsın benzınde 10 lıra olsun ınsallah reısın paraya ıhtıyacı var
Sende şu satılan sirketlerin listesi vardı onu bana atsana pm ile 2dk
arabamda yemek yedirmiyorum, sivilce bile sıktırmıyorum, sen diyorsun kesik at başları böyle pekmezi akacak etrafa... Yok kardeş...Senle yapmamız lazım abi o işi.Sen sağ salim gel de Corsa'ya yükleriz kesik at başlarını atarız gece dükkanın önüne misss.
Yok yav güzelce ambalajlarız onu kirlenmez işte asdasjsjaxnksnsarabamda yemek yedirmiyorum, sivilce bile sıktırmıyorum, sen diyorsun kesik at başları böyle pekmezi akacak etrafa... Yok kardeş...![]()
Aleykümselam, aynen ya bugün gelse çok iyi olur ya kafa dağıtırım birazS.a yine test gelmemiş :'(
![]()