Maden mühendisisin ağabey sektörlerimiz bir birine çok yakınla bu baya tünelcilikte kullanılan karot makinası![]()
![]()

Maden mühendisisin ağabey sektörlerimiz bir birine çok yakınla bu baya tünelcilikte kullanılan karot makinası![]()
![]()
Benim sınavlar zaten 2016 da bitmiştiadam totemci rahat bırakın
birazdan gelir yarın tatil ama perşembe olmaz diye
adam böyle diye diye sömestra sınavsız gidecek![]()
Maden mühendisisin ağabey sektörlerimiz bir birine çok yakın![]()
Benim sınavlar zaten 2016 da bitmişti![]()
Ben nazar değmesin diye yok diyodum yavkendinle çok çelişiyorsun ceyhun![]()
Belli oluyor zaten bu kadar büyük tünel makinası olmaz yüzey için bunlarişte orda sıkıntı var bitirmedim okulu duruyo yerinde))
Belli oluyor zaten bu kadar büyük tünel makinası olmaz yüzey için bunlar![]()
Peki abi sen öyle diyorsan öyle olsuntünelde de kullanılıyor![]()
ne dersen doğrudur yavrm ben sana güveniyorm bırak bnları....Ben nazar değmesin diye yok diyodum yav![]()
Sen pejocusun artıkBen nazar değmesin diye yok diyodum yav![]()
Peki abi sen öyle diyorsan öyle olsun
Seni mi kırıcaz 8 metrelik kulesini keser sokarız yer altına
@gtepro bunu beğendiHazır Peugeot demişken
![]()
bugün golfün resmini koymadın lan@gtepro bunu beğendi
Abi tünel diyince yeraltı diye şeyettimhacım tünel yerin altında olacak diye bir şart yok, dağı oyarak ilerlersin. ilk karot alma işleminde daha uzağa ulaşabilmek adına büyük karot makinaları da kullanılır
Abi tünel diyince yeraltı diye şeyettim
Tünel makinalarını genellikle çok küçük oluyor yani ondan alıyor şirketler![]()
Ben şantiyelere gidiyordum bazen maden mühendislerine veriyorlar L200 sabah akşam dağda adamlartünel var tünel var öyle düşün)) mezun olmamış olabilirim ama stajlarımı tamamladım, maden mühendisleri odasında da öğrenci temsilcisiydim mesleğin herşeyine bulaştım her ortamı gördüm yapmamaya karar verdim
)
Ben şantiyelere gidiyordum bazen maden mühendislerine veriyorlar L200 sabah akşam dağda adamlar3 ay da bir il değiştiriyor adamlar evlerine gittikleri yok :/
İşi bilen adam arıyorlar mezun adamı alıp işi öğretmiyorlarKazandıkları maaşlarda şirketlere göre değişiyor ama yapılan işin hakkı değil. Hele ki yeni mezunlarsa çile![]()
İşi bilen adam arıyorlar mezun adamı alıp işi öğretmiyorlarSistem bug'u bu
![]()