Halk hayır dese bile alavere dalavere ile EVET çıkartacaklar. Zaten her seçim bu şekilde oluyor.Korkmuyorum değil şimdi ne yalan söyleyeyim.
Afiyet olsun bu arada.
Bence de referandum da da evet oyu çıkacak.
Halk hayır dese bile alavere dalavere ile EVET çıkartacaklar. Zaten her seçim bu şekilde oluyor.Korkmuyorum değil şimdi ne yalan söyleyeyim.
Afiyet olsun bu arada.
Bence de referandum da da evet oyu çıkacak.
yapacak bırsey yok ceyhun. bundan 1 sene sonra ataturk un bu mıllete tanıdıgı haklarıda gerı alırlar sen o zaman ızle samatayıHalk hayır dese bile alavere dalavere ile EVET çıkartacaklar. Zaten her seçim bu şekilde oluyor.
Benim son 2.5 senem inşallah. Ondan sonra Allah izin verirse kaçıp gidecem. Her ne kadar vatanımı milletimi sevsemde geleceğim için mecburum.yapacak bırsey yok ceyhun. bundan 1 sene sonra ataturk un bu mıllete tanıdıgı haklarıda gerı alırlar sen o zaman ızle samatayı
en mantıklısı bu. bana gelıp dıyenler cok oluyor abı gıdılırmı vatan sevgın yokmu kal savas dıye ben manyakmıyım abı. adamın oglu nıye yurtdısında sefa suruyor. ben nıye suruneyım nıye yanıBenim son 2.5 senem inşallah. Ondan sonra Allah izin verirse kaçıp gidecem.
Devir tek ülke insanı değil Global insan olma devri zaten.en mantıklısı bu. bana gelıp dıyenler cok oluyor abı gıdılırmı vatan sevgın yokmu kal savas dıye ben manyakmıyım abı. adamın oglu nıye yurtdısında sefa suruyor. ben nıye suruneyım nıye yanı
Tatiller girdi araya normalde bugun bitmesi lazımdı daha 3 sınavım varUlan 2 haftadır aralıksız sınav oluyosun ne bitmez sınavlarmış bizi mi koparıyosun anlamadım ki
Hahaha bende yemek yaliyorum afiyet olsun [emoji3]Yemek yapıyorum ayıptır söylemesi![]()
Reis niye yalıyon ya yesene yemeğiHahaha bende yemek yaliyorum afiyet olsun![]()
Otomatik düzeltme mağduruHahaha bende yemek yaliyorum afiyet olsun [emoji3]
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cuğara iciyolardir yav biz öyle yapiyoduk lisede ahsuahshah
Meclis baskaninin arkasindaki adam ne yapiyo sigarami iciyorCuğara iciyolardir yav biz öyle yapiyoduk lisede ahsuahshah
İnan videoyu bi daha izleyerek sinir kat sayımı yükseltmek istemiyorumMeclis baskaninin arkasindaki adam ne yapiyo sigarami iciyor
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mrb kly glsn