Hayat bir sınav abi hepimiz sınavdayızBüt büt atıyor kalbim deme de, haftasonu benimde aöf var bu dönem haşırtlardayım hadi bakalım

Hayat bir sınav abi hepimiz sınavdayızBüt büt atıyor kalbim deme de, haftasonu benimde aöf var bu dönem haşırtlardayım hadi bakalım
Hayat bir sınav abi hepimiz sınavdayızo değil de bişey sorcam. New yorkta 3 ay bi işte çalışıp para biriktirip gelsek 20 bin lirayla araba alıp satmaya başlarız ne dersin ?
Ben seni çözdüm bak almanya dedim dövüyodun amerika deyince aklını yitirdinnew york'a giden bir daha geri dönmedi.... asdfasfads
Ben seni çözdüm bak almanya dedim dövüyodun amerika deyince aklını yitirdin![]()
komik
benim allaha havale hattım varAdamların whatsapp ihbar hattı var olm senin varmı ? asdfasdf
kuş bile yatırım yapacağı yeri biliyo yaa![]()
ARkadaş uçan kuşta dolar var bu ekonomi nası düzelsinnnn
kuşlar parayı dolara yatırın dedi.![]()
ARkadaş uçan kuşta dolar var bu ekonomi nası düzelsinnnn
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10157980881655246&set=p.10157980881655246&type=3&theater
Yorumlara bakın..Adam CC ve Jetta'ya özenmiyorsunuz diyerek vw'e sitem etmiş.Yorumlarda Şükret! Şütretmene bak! Arkadaş ben bu milleti anlamıyorum ya adam fikrini belirtmiş adama şükret diyorlarSana mı soracak şükür edip etmeyeceğini
belki adam ateist
![]()
onu geçtim adam allahtan daha iyi bir araba istiyorum dememiş ki sadece vw bu model arabalar için biraz ilgisiz demiş. Nasıl allaha bağladılar onu da anlamadımvagcıların kuşadası temsilcisi heralde![]()