Burası Kocaeli Anadolu velkam tu cehennemadana merkez patlıyo herkes geldi aklıma asdfasdf
Burası Kocaeli Anadolu velkam tu cehennemadana merkez patlıyo herkes geldi aklıma asdfasdf
Taşıma su'dan dolayı o sen yaza doğru bu mesajı alıntıla@ilhan55 Dolar düşmüş
Vallahi ben Fatih Terim transferleri bunlar diye düşünüyorum. Yönetim riekerink'le uzun süreli düşünmüyoruz diye açıkça da söyledi. Sezon sonu için Terim topçu aldırıyor şimdiden.@CenkGs Abi Ahmet çalık'ın menajeri ahmet bulut çıktı. Ortağı da volkan bahçekapılı=Fatih terim'in damadı
Vallahi ben Fatih Terim transferleri bunlar diye düşünüyorum. Yönetim riekerink'le uzun süreli düşünmüyoruz diye açıkça da söyledi. Sezon sonu için Terim topçu aldırıyor şimdiden.
Ya bu son zamanlarda her ergen kızın kullandığı, sağlıklı insanı astım hastası edebilecek, astım hastasını da öldürebilecek kadar saçma ve iğrenç kokan bi parfüm var ya adını öğrenin de imza kampanyası falan başlatalım üretmesinler artık aminiyum.
Ulan bizim zamanımızda sensör filan mı vardı be... Hocaların burunlar nası keskindi ama bi görcen... Hocaların o tazı burunları olmasa kesin o okulu yakardı bizimkilerBurası Kocaeli Anadolu velkam tu cehennem
Ulan bizim zamanımızda sensör filan mı vardı be... Hocaların burunlar nası keskindi ama bi görcen... Hocaların o tazı burunları olmasa kesin o okulu yakardı bizimkiler
Şahsen ben sigara kullanmıyorum ama o okulda bi pencere, bi kapı kırdım. Kapıyı arkadaşla kırdım yalnız tek değildim.
ı ıh sayılmaz, ben de ayağı kırmıştım onu saymıyorum. Kocaeli Anadolu'da 11 yaşımdan 15 yaşıma kadar yaptıklarımı dedim sadeceBen kolumu kırdım sayılır mı abi![]()
![]()
ı ıh sayılmaz, ben de ayağı kırmıştım onu saymıyorum. Kocaeli Anadolu'da 11 yaşımdan 15 yaşıma kadar yaptıklarımı dedim sadece![]()