Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
C1-AU04XAAIcmuB.jpg

@CenkGs Abi Ahmet çalık'ın menajeri ahmet bulut çıktı. Ortağı da volkan bahçekapılı=Fatih terim'in damadı

@CenkGs Abi Ahmet çalık'ın menajeri ahmet bulut çıktı. Ortağı da volkan bahçekapılı=Fatih terim'in damadı
Vallahi ben Fatih Terim transferleri bunlar diye düşünüyorum. Yönetim riekerink'le uzun süreli düşünmüyoruz diye açıkça da söyledi. Sezon sonu için Terim topçu aldırıyor şimdiden.

Vallahi ben Fatih Terim transferleri bunlar diye düşünüyorum. Yönetim riekerink'le uzun süreli düşünmüyoruz diye açıkça da söyledi. Sezon sonu için Terim topçu aldırıyor şimdiden.

bugün nazifoğlu baya sinirliydi toplantıda ben öyle bişi demedim falan filan ama serdar aziz ahmet çalık bu isimler terim transferi doğru

Ya bu son zamanlarda her ergen kızın kullandığı, sağlıklı insanı astım hastası edebilecek, astım hastasını da öldürebilecek kadar saçma ve iğrenç kokan bi parfüm var ya adını öğrenin de imza kampanyası falan başlatalım üretmesinler artık aminiyum.

usulca sokulup sorsaydın abi :D

Burası Kocaeli Anadolu velkam tu cehennem
Ulan bizim zamanımızda sensör filan mı vardı be... Hocaların burunlar nası keskindi ama bi görcen... Hocaların o tazı burunları olmasa kesin o okulu yakardı bizimkiler :D
Şahsen ben sigara kullanmıyorum ama o okulda bi pencere, bi kapı kırdım. Kapıyı arkadaşla kırdım yalnız tek değildim.

Ulan bizim zamanımızda sensör filan mı vardı be... Hocaların burunlar nası keskindi ama bi görcen... Hocaların o tazı burunları olmasa kesin o okulu yakardı bizimkiler :D
Şahsen ben sigara kullanmıyorum ama o okulda bi pencere, bi kapı kırdım. Kapıyı arkadaşla kırdım yalnız tek değildim.

Ben kolumu kırdım sayılır mı abi :D :D

ı ıh sayılmaz, ben de ayağı kırmıştım onu saymıyorum. Kocaeli Anadolu'da 11 yaşımdan 15 yaşıma kadar yaptıklarımı dedim sadece :)

ayağımı 3 defa çatlattım bi defa kırdım :p sakarlık konusunda zirveyim ya. Dershanede hala neden yaptığımı bilmediğim şekilde sıraların üzerinde yürürken kafamı tavan kirişine vurmuşluğum var. o günden sonra böyle oldu işte.... :D

Ya geldiler 2 tane ergen yan masaya oturdular allahım o nasıl bi muhabbet
Yok sevgilisi kızmış bi daha yuz vermeyecekmis yok ona istediği ayakkabıyı almamış yok o ona şunu demis yok bunu demiş kafa açtılar ya
Zor attim kendimi dışarı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...