Bari sen halden anla.
Ekli dosyayı görüntüle 3391
Bari sen halden anla.
Ekli dosyayı görüntüle 3391
Zira ekmeği elden, golü kelden yiyeceksin demişler.damar konusunda sneijderi tek geçerim damarı şişirdiği zaman bi gol asist vs bişi yapmadan bırakmıyo maçı
![]()
ulan sinirim oynadı sonuna kadar izleyince xD
1 tek canavar???? Bana kalırsa başkalarının üstünden çıkarını düşünen herkes canavar. 1400 lira asgari ücret, milletvekili maaşı 17.000. Neredeyse tüm ihtiyaçlarını meclis karşılıyor. 1 liraya meclis restaurant'ına girip yiyip içip sıçıyorlarhttps://seyler.eksisozluk.com/uzunt...ir-benzetmeyle-ekonomik-krizden-nasil-cikariz
Allahım yarabbim bizim sonumuz ne olacak yahu huzurumuz kalmadı 1 tek canavar yüzünden.
Tarkan şarkısıyla çıkması abi efsane ya hahahaha
Tarkan şarkısıyla çıkması abi efsane ya hahahaha
Laptop daha çok işlevsel olur benim için fakat 2 ay boyunca hiç almaya dahi yeltenemem. Şu anda ülke krizde en azından belki önümüzü görürüz 2 ay sonra.
Milli gururumuza bak... Ülkemizi başarıyla temsil ediyosjsjdjaşgkjlgh
Milli gururumuza bak... Ülkemizi başarıyla temsil ediyosjsjdjaşgkjlgh
Olsun abi şu an krizdeyiz 1 lira bile önemli. Önümüz karanlık günler neticede. Kimse ticaret yapmıyor neredeyse biz ithalat yapamıyoruz neredeyse.Laptop işlevsel olur ama performans kaybında ona göre olur.
Oğlum sanki milyon dolarlık yatırım yapcanönümüzü görelim falan
![]()
Çark bir türlü dönmek zorunda maalesef kötü günler geçiriyoruz sende haklısın ama çokda abartmamak lazım.Olsun abi şu an krizdeyiz 1 lira bile önemli. Önümüz karanlık günler neticede. Kimse ticaret yapmıyor neredeyse biz ithalat yapamıyoruz neredeyse.
Şu anlık mal bizde satıyoruz fakat şu ara ülke çok belirsiz ve güvensiz geliyor bana.Çark bir türlü dönmek zorunda maalesef kötü günler geçiriyoruz sende haklısın ama çokda abartmamak lazım.
Bizde çok şükür makina ihracatı yapıyoruz ve yurtdışı müşterilerinden talep gayet iyi umarım sizin ithalat da artar.
Karamsar olma yiğidim, elbet bir yol bulunurŞu anlık mal bizde satıyoruz fakat şu ara ülke çok belirsiz ve güvensiz geliyor bana.