Afiyet olsunbulgur panpa ya gerçeğini ben arada yapıyorum kendim, uğraştırıyor meret![]()
Afiyet olsunbulgur panpa ya gerçeğini ben arada yapıyorum kendim, uğraştırıyor meret![]()
çiğ köfte aldım yiyorm çatlayın kudurunn
Canın sağolsun be kardeşim. Ayağınızı yerden kessin de...Bizim Kuğu haftaya kaldı gibi duruyor. Bayiye fatura edilmiş ama plaka falan anca çıkar. Daha gelmeden 2 eksisi var gözüme çarpan. 1'i Dynaudio ses sistemi koymadık digeri de Ses yalıtımlı cam yok. Gerçi koymuşta olabiliriz ses yalıtımlı camı ama ben koymadık diye biliyorum.
Valla 2 yıl birlikte olacaz kendileriyle. Daha önce B7 Passat sahibi olmuştuk onu ben konfigure etmiştim. Babam her bindiginde bana saydiriyordu. Çünkü kütük gibi olan bi arabaya 18 jant koyup adaptif şasi koymamıştımCanın sağolsun be kardeşim. Ayağınızı yerden kessin de...![]()
Kütük gibi arabaya 13" jant koydum. Benim konfigürasyon nasıl?Valla 2 yıl birlikte olacaz kendileriyle. Daha önce B7 Passat sahibi olmuştuk onu ben konfigure etmiştim. Babam her bindiginde bana saydiriyordu. Çünkü kütük gibi olan bi arabaya 18 jant koyup adaptif şasi koymamıştım![]()
hayvan 2 gündür senin yüzünden canım çiğ köfte çekiyor
ohhhhhhhh iyi yedim beeAfiyet olsun
Süleyman 2 kapılımıydıKütük gibi arabaya 13" jant koydum. Benim konfigürasyon nasıl?
Ekli dosyayı görüntüle 3396
Ooohooooo... Günaydın CeyhunSüleyman 2 kapılımıydı![]()
Süleyman 2 kapılımıydı![]()
Ooohooooo... Günaydın CeyhunArabanın 2 büyük olayı var zaten: mor cam filmleri ve tek kapı olması.
![]()
Ben 4 kapı biliyodum vallaOoohooooo... Günaydın CeyhunArabanın 2 büyük olayı var zaten: mor cam filmleri ve tek kapı olması.
![]()
Mod değiştirince vagcıların hissettiği...Ben bunu buraya bırakıp kaçayım. Hadi iyi geceler ahali.
https://www.instagram.com/p/BPGN476Bwwj/ @maximaorhan
belki dizel, belki mazotlu değil sen nerden bili0sunnhaksız mı mazotlu değil mi niye rencide ediyosun çocuğu asdfasdf asf
Forumdan canlı gözle görüp tanıyan olmuş trafikte sen ne anlatıyorsunBen 4 kapı biliyodum valla![]()