yok kullandıgı pılın yapısı polımermı ıon mu acabali-ion 2A çıkışı mavi renkte
yok kullandıgı pılın yapısı polımermı ıon mu acabali-ion 2A çıkışı mavi renkte
yok herkesın attıgı mesajlar anında dusuyor 3g vs acık ugyulama kısıtlama derken ram kullanımı ıcın yaptıgım bır durum yoksa hersey full acık
ahahahah seslı guldum mınnos ne yaValla ya benim hiç elimden düşmüyo
Benim batarya küçük bi bırakıyorum doluyo hemen benim minnoş telefonum![]()
ahahahah seslı guldum mınnos ne yaahahaha ılahı ya ben 5s kullandıydım bı ara agzına ettıler onun guncellemelerle bırdaha apple a tovbe ettım sımdı rahatım gıbı
Yanlız senin telefonunu baya hoşuma gitti valla.benım telefon 3300 amper 2.5 gun rahat kullanım sunuyorekranda 5.7 ınch olmasına ragmen
4 inç işte her yere giriyo aksksldkdmahahahah seslı guldum mınnos ne yaahahaha ılahı ya ben 5s kullandıydım bı ara agzına ettıler onun guncellemelerle bırdaha apple a tovbe ettım sımdı rahatım gıbı
Bakayım gelmiş mibugün ayfona yine güncelleme gelmiş sitenin birinde gördüydüm
bence ayfonlarda güncelleme gönderip telefonu hiç ediyolar ki gidip yenisini alsın millet istiyolar![]()
senın telefonu bende kullandım parlaklıgı muazzam dusuk tek eksıgı o onu 3 le falan carp super amoled oluyor. ben o telefondan cok memnundum hatunla gıttık tel bakmaya note 5 tester var orda tuttuk yanyana o zaman anlıyor ınsan yoksa goze cok canlı gelır bakben 3,55 g kullanıyorum, pil tasarrufu falan hiç açmam benimde 5.7 inch bende de 30 dkda % 70 şarj varama ekran full hd, parlaklığı fulle yakın kullanıyorum
fıyatına gore alınabılecek bır cıhaz daha ıyısı elbette var ama kaybettıgı yanı kamera. senın cektıgın resımlerı ben cekemem mesela ama aramızda 2 kat fıyat farkı varYanlız senin telefonunu baya hoşuma gitti valla.
ion pil yapısı. lenovo a7000 var bende 2900 mA bataryayı rahat 3 defa dolduruyor prizdekisüreyle aynı hemen hemen doldurma süresiyok kullandıgı pılın yapısı polımermı ıon mu acaba
senın telefonu bende kullandım parlaklıgı muazzam dusuk tek eksıgı o onu 3 le falan carp super amoled oluyor. ben o telefondan cok memnundum hatunla gıttık tel bakmaya note 5 tester var orda tuttuk yanyana o zaman anlıyor ınsan yoksa goze cok canlı gelır bak30 dk da yuzde 70 yapıyormuydu unuttum onu vallahı ben daha uzun dıye hatırlamıstım yanılmısım
ekran full hd aslında amoled den daha az tuketır ama benden tavsıye arka planı sıyah agırlıklı yap genelde bunu samsunglara soylerler ama ınan asus tada ıse yarıyor
yerınde olsam yapmam![]()
Gelmiş
lenovo hakkında bılgı sahıbı degılım ama duydugum kadarıyla zaten hızlı sarj yok bahsettıgın modelde o yuzden cok fazla fark olmaz prızdekı sureyleion pil yapısı. lenovo a7000 var bende 2900 mA bataryayı rahat 3 defa dolduruyor prizdekisüreyle aynı hemen hemen doldurma süresi
Vay arkadas ne meşakatli bi ismis bu powerbank olayı ben direk aha bundan istiyom diyip almıştım
Zaten Wi-Fi yokyerınde olsam yapmam
hızlı şarj yok da abi 700 tlye almıştım sıfırını tam f/p cihazılenovo hakkında bılgı sahıbı degılım ama duydugum kadarıyla zaten hızlı sarj yok bahsettıgın modelde o yuzden cok fazla fark olmaz prızdekı sureyle